Economic Local

ABA Prut cumpără mașină de teren cu 70.000 de euro! Va fi folosită țn situații de urgență

Publicat: 20 mart. 2020

Pe data de 31 martie, Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut – Bârlad, cu sediul în Iași, organizează o licitație pentru achiziționarea unor autovehicule pentru desfășurarea activității curente. Se are în vedere cumpărarea unui vehicul de teren, 5 locuri, tracțiune 4×4. Prevederea bugetară este de 326.890 lei, fără TVA, aproape 70.000 de euro.

„ABA Prut – Bârlad administrează o suprafață de bazin hidrografic de 20.680 kilometri pătrați, din domeniul public al statului, iar prin sistemele de gosodărire a apelor Botoșani, Iași, Vaslui și Galați administrează și infrastructura de gospodărire a apelor formată din lacuri de acumulare, diguri de apărare împotriva inundațiilor, canale, derivații interbazinale, prize de apă și alte lucrări specifice. Asigurarea acestui autovehicul este necesară pentru realizarea activităților de apărare împotriva inundațiilor, intervențiilor în situații de urgență în zone greu accesibile, precum și pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcții hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă etc.”, se arată în caietul de sarcini.

Pe listă se află și achiziționarea unei autoutilitare 6+1 locuri, benă cu prelată, costurile estimate fiind de 168.067 lei, fără TVA, adică 35.000 de euro.

Comentarii
  • Un DUSTER de vreo 20.000. nu merge, zgaraie funduletele pipitelor ce vor fi aduse/duse si ele nu accepta orice ca deh, sunt specialiste in…4×4…

  • Lor le trebuie o masina de teren care sa aiba scaune cu incalzire si masaj ca altfel nu stau comod si nu pot sa se duca baietii la pescuit cu Dasterul Romanesc.
    Audi Q7 costa 70.000 de euro si sunt curios ce masina isi vor cumpara.
    Sa nu dea naiba sa-i prind pe la pescuit ca numai suturi in cur le dau ca sa stea mai bine si confortabil pe scunul cu masaj

Adauga un comentariu