Stiri si curiozitati

Acatistul Sf. Mina pentru serviciu: Cum să-ți găsești un loc de muncă atunci când ți-ai pierdut speranța

Publicat: 04 ian. 2022
Acatistul Sf. Mina pentru serviciu Cum să-ți găsești un loc de muncă atunci când ți-ai pierdut speranța
Foarte important este ca înainte de a te ruga pentru găsirea unui serviciu, să te spovedești

Atunci când te afli în căutarea unui loc de muncă este important să te citești Acatistul Sf. Mina pentru serviciu. O rugăciune este mereu binevenită atunci când viața te aduci într-o situație dificilă. În momentele în care crezi că nu vei mai găsi un loc de muncă este important să nu-ți pierzi speranța și crezul în puterea divină.

Pentru a reuși ca rugăciunea ta să ajungă la Sfântul Mina trebuie să o rostești cu inima curată și mintea limpede. Rostind această rugăciune vei găsi calea cea dreaptă, reușind să scapi de problemele survenite. De asemenea, pentru a găsi un loc de muncă te poți ruga la mai mulți Sfinți. Cu siguranță dacă ruga ta va fi una adevărată și curată, puterea duhovnicească te va ajuta foarte curând.

icoana sfantul mina
Pentru a reuși să-ți găsești un loc de muncă trebuie să închei acatistul cu o Rugăciune extrem de puternică către Sfântul Mare Mucenic Mina

Acatistul Sf. Mina pentru serviciu: Cum să te rogi atunci când te simți singur și neajutorat

Pentru a reuși să găsești un loc de muncă cât mai curând trebuie să știi câte zile trebuie să te rogi la Sfântul Mina. De asemenea, este foarte important să cunoști cum se citește rugăciunea către acest Sfânt. Foarte important este ca înainte de a te ruga pentru găsirea unui serviciu, să te spovedești. Doar rugăciunea citită cu sufletul curat poate fi cu adevărat auzită. Pentru a te ruga Sfântului Mina trebuie să rostești următoarea rugăciune care începe cu următoarea rugăciune:

icoana sfantul mina
Rostind această rugăciune vei găsi calea cea dreaptă, reușind să scapi de problemele survenite

„Mucenicul Tău, Doamne, Mina întru nevoința sa, cununa nestricăciunii a luat de la Tine, Dumnezeul nostru, că având puterea Ta, pe chinuitori a învins, zdrobit-a și ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lui, mântuiește sufletele noastre, Hristoase Dumnezeule.”

De asemenea, pentru a reuși să te rogi la Sfântul Mina trebuie să rostești toate condacele, primul începe în modul următor:

„Folositor și ajutător mare te-ai arătat lumii în primejdii, mucenice, că pe mulți ai izbăvit de pagube: furii urmărind, pierderile depărtându-le și celor ce aleargă la tine cu credință, împlinind cererea lor; pentru aceasta te rugăm, fii milostiv și nouă care îți cântăm: bucură-te Sfinte Mare Mucenice Mina, mult-pătimitorule.”

Condacul 1 este urmat de Icosul 1:

„Folositor și ajutător mare te-ai arătat lumii în primejdii, mucenice, că pe mulți ai izbăvit de pagube: furii urmărind, pierderile depărtându-le și celor ce aleargă la tine cu credință, împlinind cererea lor; pentru aceasta te rugăm, fii milostiv și nouă care îți cântăm: bucură-te Sfinte Mare Mucenice Mina, mult-pătimitorule.”

Acatistul Sfântului Mina are 13 Condace și 12 Icosuri. Pentru a încheia apelul la ajutor către Sfântul Mina, creștinul trebuie să mai citească o dată Icosul și Condacul întâi.

icoana sfantul mina
Pentru a reuși să găsești un loc de muncă cât mai curând trebuie să știi câte zile trebuie să te rogi la Sfântul Mina

Cum se citește Rugăciunea de încheire către Sfântul Mare Mucenic Mina

Pentru a reuși să-ți găsești un loc de muncă trebuie să închei acatistul cu o Rugăciune extrem de puternică către Sfântul Mare Mucenic Mina. Dacă aceasta este spusă din toată inima, cu siguranță va produce minuni. Foarte mulți creștini citesc acest acatist și în scurt timp își găsesc un loc de muncă. Pentru a reuși să închei ruga către Sfântul Mina, trebuie să rostești următoarele:

„Pentru aceea și eu acum, fiind scârbit și în pagubă, alerg la tine cu credință și cu lacrimi, îngenun-chind, și mă rog ție, Sfinte și Mare Mucenice Mina, ca să te rogi pentru mine păgubașul și scârbitul, lui Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Celui ce n-a trecut cu vederea rugăciunea ta cea mucenicească, ci te-a ascultat și te-a întărit și te-a primit în cereștile locașuri. Către Acela roagă-te ca să fiu și eu ajutat și miluit pentru rugăciunile tale, și din pagube și necazuri izbăvit, ca să laud și bine să cuvântez și să slăvesc întrutotlăudatul și preaputernicul nume al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Acatistul Sf. Mina pentru serviciu ajută pe cei aflați în impas, rămași singuri în fața problemelor. De asemenea, Sfântul Mina nu trece cu vederea pe cei neajutorați, fiind mereu gata să-i ajută și pe cei păgubiți. La fel de mare folos este și rugăciunea către Sfântul Efrem, aceasta te va ajuta să scapi de patimă și gânduri rele.

icoana sfantul mina
Acatistul Sfântului Mina are 13 Condace și 12 IcosuriAdauga un comentariu