Titlurile zilei

Accident grav la Iași! Un tânăr din Iași se zbate între viață și moarte după ce a gonit pe o motocicletă fără permis de conducere

Publicat: 03 iul. 2020
În urma accidentului grav, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Un tânăr fără permis de conducere a provocat un accident grav de motocicletă, iar acum se zbate între viață și moarte

Accident grav la Iași. Un tânăr din Iași se zbate între viață și moarte după ce a condus o motocicletă și a provocat un accident rutier. Deși nu avea permis de conducere, bărbatul a riscat și a condus cu viteză până când a pierdut controlul și a intrat într-un capăt de pod. Polițiștii din Iași au deschis în acest caz un dosar penal și fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat

Accident grav la Iași. Un tânăr din Iași se zbate între viață și moarte după ce a provocat un accident rutier. Miercuri dimineața, Dănuț Mănceanu s-a urcat pe o motocicletă și a gonit pe străzile din Sinești. La un moment dat a pierdut controlul și a intrat într-un cap de pod. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului a ajuns un echipaj medical. În urma impactului, bărbatul în vârstă de 39 de ani și-a pierdut cunoștința. Medicii l-au stabilizat și l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul spitalului Sfântul „Spiridon”.

Polițiștii din Iași au deschis în acest caz un dosar penal și fac verificări

Polițiștii fac verificări în acest caz.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Sinești a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuale s-a stabilit faptul că un bărbat care se deplasa pe o motocicletă a pierdut controlul și a intrat într-un cap de pod. De precizat este faptul că bărbatul nu avea permis de conducere. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Bărbatul se află acum internat la Spitalul Sfântul „Spiridon” în stare gravă. El este intubat și ventilat mecanic.

La sfârșitul lunii trecute, campionul Danemarcei la karate Goju-Ryu a murit într-un tragic accident de motocicletă la Iași. Simion Zafiu se deplasa cu motocicleta în județul Iași, iar la un moment dat a intrat cu motorul într-o basculantă. În urma impactului a decedat pe loc. Tot un apel la numărul unic de urgențe avea să anunțe producerea accidentului rutier. Imediat la Miroslovești au ajuns un echipaj medical și polițiștii. Când medicii au ajuns la fața locului, nu au putut decât să constate decesul. Impactul violent l-a ucis pe loc pe tânărul motociclist.

Simion Zafiu era un sportiv cunoscut în Suceava și era îndrăgostit de motoarele pe două roți

Pentru Simion Zafiu nu s-a mai putut face nimic din păcate. Tânărul în vârstă de 33 de ani a murit lăsând în urmă o întreagă comunitate îndurerată. Era un sportiv talentat și un iubitor al motocicletelor. De-a lungul timpului, tânărul s-a implicat în multe campanii și a reușit să strângă la Suceava sute de motocicliști. Acum, prietenii tânărului se vor aduna la Suceava să-și ia rămas bun. Ieri, trupul neînsuflețit a fost preluat de la Miroslovești și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

„Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu