Local

Accident deosebit de grav la Miclăușeni! Două persoane au murit după ce un TIR a spulberat autoturismul în care se aflau – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 27 mart. 2023
_____ Vizualizări 19 Comentarii
Accident deosebit de grav la Miclăușeni Două persoane au murit după ce un TIR a spulberat autoturismul în care se aflau - EXCLUSIV GALERIE FOTO UPDATE VIDEO
Accident rutier grav în județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incindetul auto a avut loc în comuna Butea, localitatea Miclăușeni.

UPDATE 9: Din păcate, prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis faptul că și cea de-a doua victima a decedat.

„Am declarat decesul din traumă”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE 11.06: Circulația rutieră a fost reluată.

UPDATE8: A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

„Astăzi, 27 martie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii Poliției Orașului Tg. Frumos au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, cu privire la un accident rutier mortal ce a avut loc pe DE 583, în urma unei coliziuni frontale dintre un camion și un autoturism.

Astfel, conducătorul autoturismului a decedat, iar pasagerul din auto a fost rănit grav.

Conducătorul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE7: Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„A intrat frontal în mine, autoturismul Dacia Logan alb. Am tras dreapta cât am putut de mult şi vedeţi cum arată camionul meu. Avea destulă viteză. Am încercat să-l evit”, a spus şoferul TIR-ului.

UPDATE 6: Victima de sex feminin este transportată cu elicopterul SMRUD Iași către spital.

Conducătorul autocamionului a fost evaluat medical de către echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Iași și refuză transportul la spital.

UPDATE5: ISU Iași a menționat că a fost declarat decesul victimei de sex masculin. Bărbatul avea în jur de 60 de ani și locuia în Tg. Frumos.

UPDATE4: A fost descarcerată și a doua victimă din autoturism.

UPDATE3: IPJ Iași a transmis faptul că traficul este blocat.

„Astăzi, 27 martie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii Poliției Orașului Tg. Frumos au fost sesizați cu privire la un accident rutier mortal ce a avut loc pe DE 583, în urma unei coliziuni între un tir și un autoturism.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului.

Traficul este blocat”, a spus IPJ Iași.

UPDATE2: Din autoturism a fost extrasă o victimă și predată echipajului medical SAJ, cu medic sosit la locul evenimentului rutier, potrivit ISU Iași.

UPDATE: Trei persoane au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate.

„Accident rutier produs în localitatea Miclăușeni, comuna Butea, DN 28, în care au fost implicate un TIR şi un autoturism, 3 victime conştiente din care 2 încarcerate. Intervin o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Tg. Frumos, și două echipaje SAJ, un B şi un C și elicopterul SMURD”, a spus ISU Iași.

Știre inițială

Un TIR şi un autoturism au intrat în coliziune, iar în urma impactului o persoană ar fi rămas încarcerată.

Momentan nu se cunosc cauza producerii accidentului, numărul total de victime şi starea acestora.

La faţa locului se deplasează mai multe echipaje de intervenţie, printre care medici şi poliţişti.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Camioanele merg cu 100 pe b-ulNicolae Iorga…dimeneata la 6.00 fi planeta, darămite prin exterior …prin Strunga m-am depășit unul cu 120 …nimic dar absolut nimic nu le poate supraveghea.

  • Liber colegutu !!! Liber !!! Dai pedala ca intarzii la descarcare. Magnetul sigur a zburat de pe cutie in urma impactului. Traiasca magnetul !!!

  • Nenorocirii se pot intampla pe orice drum, comunal, forestier sau de mare viteza. Asta nu inseamna ca nu avem nevoie de autostrazi, avem nevoie ca de aer
    Vom avea, cel mai probabil, pascani-ploiesti, dar legatura iasi-pascani ma indoiesc. Deci eternul e85 tot va fi folosit mult si bine…

  • Nu ii verifica nimeni pe acesti zmei ai șoselelor. Nu conteaza ca e localitate, au peste 100 km la ora pe orice sector de drum.Cand sunt incarcati cu marfa, zguduie geamurile caselor.
    Este nevoie sa mai moara multi oameni nevinovati ca sa fie luate masuri de catre cei care stau la cald in birouri si ar trebui sa aplice legea si sa supravegheze traficul.
    As vrea sa stiu pe sectorul de drum dintre Dumbrava si Scânteia, com.Grajduri, cand a fost o actiune cu radarul a politiei rutiere in ultimii 7 ani??? Niciodata !!!!! Este drum catre soseaua de centura….stiti cum zboara tirurile si camioanele pe acolo??? Va invit…

  • Are mare dreptate Anonim pe toate rutele aceeasi situatie.Pe ruta Tg.Frumos-Iasi de exemplu incepand de la 3.00-4.00, acesti mastodonti cu incarcatura si viteza.

  • Spune un proverb „Când ești prost și viața-i grea” CE legătură este între viteza cu care circula camionul atâta timp cât Logan-ul a intrat frontal în el? Cred că majoritatea au citit titlului gata,au pus verdictul. Camioanele merg cu viteza!

  • Nu este vinovat șoferul camionului cel cu Loganul a întrat direct în camion ,eu am văzut cum sa întâmplat și am sunat la 112.

  • Nu mâncați căcat panaramelor ce sunteți.voi ăștia care vă dați mari șoferi.habar nu aveți sa mergeți cu mașina mica.apai cu un camion de 40 de tone.

  • Ieu știu cum e cu camioanele ca am o grămada de clienți camionagii și tiriști dornici de un număr oral și normal , am mers cu ei cu viteza , le-am supt-o și le-am tras-o la mulți , nu mai mincati cacat dacă nu aveți iexperienta me

Adauga un comentariu