National

Accident rutier groaznic în Argeș! Cinci copii au fost spulberați de un TIR, iar unul dintre ei a murit – FOTO, VIDEO

Publicat: 06 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier groaznic în Argeș Cinci copii au fost spulberați de un TIR iar unul dintre ei a murit - FOTO VIDEO
Un copil a murit după un accident rutier din județul Argeș

În cursul dimineţii de luni, 6 septembrie în localitatea Mihăiești din judeţul Argeş a avut loc un accident rutier în care au fost implicaţi doi adulţi şi cinci copii. Mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR. În urma impactului, unul dintre copii a murit iar alţii doi sunt în stare gravă.

Vorbim despre o fată în vârstă de 12 ani care şi-a pierdut viața în accidentul rutier în care a fost implicat un TIR.

Accident rutier grav în Argeș unde o fetiță a murit iar alţi doi copii sunt în stare gravă

Evenimentul rutier grav s-a produs în dimineaţa zilei de luni în localitatea Mihăiești din judeţul Iași. În maşina care a fost spulberată de TIR se afla doi adulţi şi incă 5 copii. Conform informaţiilor existente până la această oră se pare că şoferul TIR-ului a încercat să evite mai mulţi cai care se aflau pe carosabil şi a pierdu controlul volanului. TIR-ul a intrat pe contrasens unde a lovit în lateral maşina în care se aflau cinci copii. În urma impactului care a fost deosebit de puternic, o fetiţă în vârstă de 12 ani a murit iar incă doi copii se află în stare gravă.

Vorbim despre trei fetiţe care au vârstele de 2, 6 și 8 ani care au fost transportate de urgentă la spital pentru îngrijiri medicale. Un alt copul în vârstă de doar șase luni a intrat în stop cardio-respirator şi a fost preluat de echipajul medical.

Din verificările prealabile, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Dănicei, județul Vâlcea, care conducea un ansamblu rutier (TIR, compus din cap tractor și semiremorcă pentru ciment), care se deplasa pe direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung.

Șosele morţii din România! Țara este fruntață la accidentele rutiere mortale

România stă prost la capitolul siguranţa rutiere. Vorbim despre faptul că mai multe porţiuni de drum sunt considerate adevărate şosele ale morţii. De-a lungul timpului, pe drumurile patriei au avut loc numeroase accidente rutiere mortale.

Vă aducem aminte faptul că cel mai grav accident rutier din 2021 s-a produs pe drumul E85 unde 8 persoane şi-au pierdut viaţa pe data de 25 iulie 2021. În accident au fost implicate 12 victime. Şapte dintre ele au decedat pe loc, iar restul de cinci, trei adulţi şi doi minori, au fost aduşi la Unitatea de primiri urgente a SJU Bacău. Totuşi, la puţin timp o a 8 – a persoană și-a pierdut viaţa.

De altfel, la câteva zile distantă tot pe E85 au murit 3 persoane în urma unui impact dintre un autoturism şi un TIR.

Adauga un comentariu