Local

Accident rutier în Bălţaţi. Trei persoane au fost rănite, după ce un TIR şi un autoturism au intrat în coliziune – FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 03 apr. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Accident rutier în Bălţaţi. Trei persoane au fost rănite după ce un TIR şi un autoturism au intrat în coliziune - FOTO UPDATE VIDEO
Accident rutier în județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, coliziunea a avut loc între un autoturism şi un TIR, în localitatea Bălţaţi.

UPDATE2: Accidentul rutier s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare dintre autoturisme. Șoferul TIR-ului a intrat în coliziune cu taxiul.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Și conducătorul taxiului a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

„4 persoane implicate, dintre care 3 victime (toate din autoturism) sunt transportate la UPU Sf. Spiridon din Iaşi 2 de către SAJ şi de către EPA”, a transmis ISU Iași.

UPDATE: Trei persoane au fost rănite. Victimele care se aflau în autoturismului echipat taxi vor fi transportate la spital.

Circulația se desfășoară cu dificultate.

Știre inițială

O persoană a fost rănită.

La faţa locului intervin un echipaj medical și polițiștii rutieri.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului rutier.

„Accident rutier în localitatea Bălțați între un autotren și un autoturism. O singură persoană necesită îngrijiri medicale – conștientă. Intervine un echipaj de prim ajutor de la Punctul de Lucru Podu Iloaiei”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Mergeți la Socola sa vedeți cum sunt bătuți pacientii…acum e un caz la Pavilion IB unde a fost snobit în bătaie un pacient de un infirmier. Sa vedeți diseară la ProTv cum se ascunde r…sub preș la Socola…mizerie peste tot și oameni corupți și mizerabili tolerați și încurajați de conducere

  • Eu sunt Rica, sofer profesionist de tir de cursa lunga. Mi se mai spune Rica Magnetarul. Eu in meseria mea am 2 principii de la care nu ma abat niciodata: colegutii si sfantul magnet. Magnetul cand nu-l tin pe cutie il port la gat ca pe talisman. Nimic nu-i mai frumos intr-o meserie ca gatitul in vagon, ca.ca.rea in bena, condus in slapi si spalatul la bidonul din cabina. Asta este respectul meu de sine. Sunt baiat destept si nu cheltui bani pe dusuri in parcari sau mancat la restaurante. Drumuri bune colegutii. Dati pedala ca-i liber.

Adauga un comentariu