Local

Accident rutier în municipiul Iaşi! Au fost implicate cinci autoturisme – (EXCLUSIV) FOTO/ LIVE VIDEO

Publicat: 14 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puţin timp, un accident rutier s-a produs în municipiul Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate cinci autorisme. Accidentul a avut loc în zona Dacia din Iaşi.

Accident rutier cu victime în Iaşi

Conform informaţiilor de ultimă oră, accidentul rutier s-a produs în zona Dacia din municipiul Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate cinci autoturisme, printre care un autoturism marca Renault şi un autoturism marca Dacia Duster. Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului. La faţa locului au intervenit două echipaje ale poliţiei rutiere dar şi un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale victimei. Nu se cunoaşte starea de sănătate a persoanelor implicate în accident.

În urma coliziunii celor cinci autoturisme, traficul din zonă se desfășoară cu mare dificultate.

” Şoferul unui autoturism marca Ford nu a acordat prioritate de trecere la virajul de stânga şi a intrat în coliziune cu  autoturismului marca Renault Clio care a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau parcate.  Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi au fost prezenţi la faţa locului şi au constatat că şoferul nu consumase alcool. Şoferul autoturismului marca Renault a fost rănit. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili starea de fapt.” a menţionat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Accident rutier mortal la Iaşi! Impact între un autoturism şi un tractor

Un accident rutier mortal s-a produs la Iaşi. Se pare că în urmă cu puţin timp în urmă, un autoturism a intrat în coliziune cu un tractor. În urma impactului au rezultat două decese.

În urmă cu puţin timp în localitatea ieşeana Drăguşeni s-a produs un accident rutier mortal. În urma impactului dintre un autorurism şi un tractor a rezultat decesul a două persoane. Poliţiştii rutieri sunt prezenţi la faţa locului şi efectuează cercetări. În pofida eforturilor depuse de medici, victimele nu au mai putut fi salvate.

În urma impactului a rezultat decesul a două persoane. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 55 de ani şi un bărbat în vârstă de 33 de ani, ambii se aflau în tractor. Conform informaţiilor de ultimă oră, se pare că şoferul autoutilitarei a fost transportat în stare uşoară la spital. Accidentul s-ar fi produs în momentul în care şoferul tractorului nu s-ar fi asigurat la shimbarea direcţiei de mers, viraj la stânga, şi ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care s-ar fi angajat într-o depăşire regulamentară. Şoferul autoutiltarei a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital. Acesta nu avea alcoolemie:

” Şoferul unui tractor nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers – viraj la stanga- şi ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară ce s-ar fi angajat în depăşire neregulamentară. Conducătorul tractorului, bărbat în vârstă de 55 de ani şi pasagerul din tractor, bărbat în vârstă de 33 de ani, au decedat. Şoferul autoutilitarei a fost rănit uşor. S-a constatat faptul că acesta nu consumase alcool. Oamenii legii continua cercetările pentru a stabili starea de fapt. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.” au explicat autorităţile.

Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului. Poliţiştii rutieri au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier mortal. Totuşi, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. La faţa locului au apărut şi rudele bărbaţilor care deplâng moartea celor doi.

 

Adauga un comentariu