Local

Accident rutier într-o localitate ieșeană. O persoană este în stare de inconștiență (Exclusiv) – Galerie Foto, Video

Publicat: 03 iul. 2020

În această seară, în localitatea ieșeană Borșa a avut loc un accident rutier. Din primele informații pe care reporterii Cotidianului „Bună Ziua Iași” le dețin, se pare că un autoturism a intrat într-un capăt de pod. Un pasager a fost rănit și este în stare de inconștiență. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului după ce a încercat să evite impactul cu un câine. Cele trei persoane aflate în autoturism erau din Botoșani și se îndreptau spre localitatea natală.

Luna iulie a debutat cu două accidente şi patru victime! Un motociclist a intrat într-un cap de pod

Două accidente rutiere s-au produs în Iaşi în decursul a două ore. Vorbim despre accidente cu victime. Accidentele rutiere s-au produs pe fondul neatenţiei şi a pierderii controlului volanului, respectiv a motocicletei.

Accidente rutiere în Iaşi, un motociclist a intrat într-un cap de pod

În cursul dimineţii de miercuri, 1 iulie 2020, un accident rutier a avut loc în localitatea ieşeana Sineşti. Conform informaţiilor de ultimă oră, motociclistul a intrat într-un cap de pod. Accidentul rutier a avut loc pe fondul neatenţiei, şoferul a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un cap de pod din localitatea mai sus menţionată. Momentan nu se cunoaşte starea de sănătate a victimei. La faţa locului au intervenit poliţiştii rutieri şi un echipaj de prima ajutor.

Încă un accident rutier în Iaşi, de această dată cu trei persoane rănite

În cursul dimineţii de miercuri 1 iulie 2020, în jurul orei 7, un alt accident rutier a avut loc în localitatea Trifeşti din judeţul Iaşi. Se pare că un autoturism să răsturnat. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar în urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane. Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului, dar la faţa locului au ajuns poliţiştii rutier care au deschis o anchetă în acest sens. La faţa locului şi-a făcut apariţia şi un echipaj de prim ajutor care le-a acordat victimelor îngrijirile medicale aferente.

Accidente rutiere pe bandă rulantă în Iaşi

Încă de la începutul lunii iunie, în Iaşi, au avut loc o mulţime de accidente rutier soldate cu ranirea a mai multor persoane. Pe lângă ranirea unor persoane, accidentele rutiere au făcut şi victime omeneşti. Vă aducem aminte faptul că în urmă cu doar o săptămână, pe data de 23 iunie, un motociclist a murit după ce a pierdut controlul motocicletei, intrând pe contrasens într-o altă maşină care se deplasa regulamentar. Impactul a fost devastator, ducând la decesul motociclistului.

Un alt accident rutier mortal a avut loc la Iaşi, pe data de 15 iunie în localitatea Mirosloveşti, atunci când un şofer a intrat pur şi simplu într-un TIR. Şoferul încerca să din propria curte moment în care a fost surprins şi acroşat de un TIR ce circula regulamentar. În Iaşi, încă de la începutul lunii iunie au avut loc zeci de accidente soldate cu pagube materiale, victime şi chiar decese. Oricum, o statistică europeană arată faptul că România este campioana la numărul de accidente rutiere.

Adauga un comentariu