Local

Accident rutier în localitatea Miroslava. Au fost implicate două maşini (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 30 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în localitatea Miroslava. Au fost implicate două maşini EXCLUSIV - FOTO
Accident rutier în localitatea Miroslava

Accident rutier în localitatea Miroslava din judeţul Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, accidentul rutier s-a produs în localitatea ieşeana Miroslava. Au fost implicate două autoturisme. Maşinile au intrat în gardul unui bloc din comună.

Accident rutier în localitatea Miroslava

Accident rutier în localitatea Miroslava din judeţul Iaşi. Reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi susțin că accidentul rutier a avut loc în localitatea ieşeana Miroslava. Au fost implicate două autoturisme. Maşinile au intrat în gardul unui bloc din comună.

Accident rutier în localitatea Holboca

Un șofer beat mangă și-a băgat nepotul de 3 ani în comă după ce a provocat un accident rutier. Individul l-a luat pe copil în brațe, la volan, însă în momentul impactului, copilul a intrat în comă. Polițiștii l-au reținut pe bărbat, iar mai apoi judecătorii au decis să-l aresteze preventiv

Un șofer beat, care și-a băgat nepotul în comă, a ajuns după gratii. În weekend, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Holboca, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Holboca, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 249 A, în localitatea Holboca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, un minor în vârstă de 3 ani, pasager în autoturism, a fost rănit. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Un alt șofer cu o alcoolemie uriașă și fără permis a fost prins de polițiști la volan în Copou

Un alt șofer a ajuns după gratii. Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați de către polițiștii locali despre faptul că au prins în trafic pe bulevardul Regele Ferdinand I al României, din municipiul Iași, un bărbat care conducea un auto deși are permisul de conducere reținut. Polițiștii rutieri au preluat bărbatul și au continuat verificările. Deoarece el mirosea a alcool, a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier Iași pentru 24 de ore. Mai apoi, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursă Foto Control Trafic Iași

Adauga un comentariu