Local

Accident rutier la Iaşi. Un autoturism care transporta pacienţi la dializă a intrat în coliziune cu o maşină de la Salubris – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Publicat: 22 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier la Iaşi. Un autoturism care transporta pacienţi la dializă a intrat în coliziune cu o maşină de la Salubris - EXCLUSIV FOTO UPDATE
Accident rutier în județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, un autoturism care transporta trei pacienţi pentru a face dializa a intrat în coliziune cu o maşină de la Salubris.

UPDATE 2: În urma impactului, o femeie de 63 de ani s-a ales cu mai multe probleme medicale.

„Doina I., cu vârsta de 63 ani. A suferit un politraumatism (accident rutier-pasager) intrată din UPU direct în sala de operație la ora 8.55. Avea ruptură de splină, hemoperitoneu, fracturi costale multiple și stern, fractură ram ischio-pubian drept, fracturi procese transverse T1, T2, L1-L4, petesie hemoragică nucleu caudat și fractură de gambă”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE: Accidentul rutier a avut loc în comuna Valea Lupului, în zona Antibiotice Iaşi.

„Accident rutier pe DN 28, de pe raza comunei Valea Lupului (zona Antibiotice), coliziune între 2 mașini. Intervin din cadrul o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, echipajul SMURD-TIM, două echipaje de prim ajutor și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași care era în zonă.

Coliziunea s-a produs între o ambulanță pentru transport persoane dializate și o autospecială a unui operator de salubritate.

Sunt asistate 4 persoane policontuzionate, conştiente: 3 pacienţi dializați și conducătorul auto. Conducătorul autospecialei de salubritate refuză examinarea”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

Știre inițială

În urma coliziunii, cei trei pacienţi şi şoferul au ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi cu diverse probleme medicale.

„Au ajuns la Spitalul Sf. Spiridon 3 pacienţi, pasagerii care mergeau la dializă.

1. Doina I., în vârstă de 63 ani, pasager stânga spate. A suferit un traumatism cranio cerebral (TCC), GCS 12 puncte, traumatism toraco-abdominal, abdomen acut chirurgical.

2. Valerica R., un bărbat în vârstă de 54 ani. A fost diagnosticat cu traumatism toracic.

3. Andrei M., cu vârsta de 28 ani. A suferit un traumatism cranio cerebral, un traumatism cranio facial, plăgi multiple regiunea frontală și zigomatică.

4. De asemenea, la secţia de Neurologie a mers șoferul, în vârstă de 33 ani care a suferit un traumatism cranio cerebral şi contuzii ale membrelor”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Adauga un comentariu