Actualitate

Accident rutier mortal în Mehedinţi. Doi pompieri şi-au pierdut viaţa

Publicat: 03 sept. 2020
Doi pompieri din cadrul ISU Mehedinți au decedat în urma unui accident rutier
Accident rutier mortal în Mehedinţi

Joi, 3 septembrie 2020, s-a produs un accident rutier grav în Mehedinţi. În urma evenimentului tragic, doi pompieri au decedat. Aceştia erau angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți.

Doi pompieri au decedat în urma unui accident rutier

În urma aflării veștii, colectivul ISU a publicat un mesaj pe pagina oficială de Facebook pentru a transmite sincere condoleanțe familiei celor doi pompieri care au decedat în urma accidentului rutier din Caraș Severin.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți și-au exprimat durerea că au pierdut doi camarazi de nădejde. În urma trecerii în neființă a celor doi salvatori, efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere pentru plt. adj. Amanuel Ionescu, în vârstă de 40 de ani și plt. maj. Florin Andrița, în vârstă de 40 de ani.

”Astăzi, 03 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin. Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.

Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar – “VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge. Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri.În memoria colegilor noștri, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere”, au scris reprezentanții ISU Mehedinți pe pagina lor de Facebook.

Descoperire şocantă într-un lan de porumb din Vrancea. Un ţăran a găsit doi tineri morţi, într-un autoturism

Un agricultor a făcut o descoperire şocantă într-un lan de porumb din Vrancea. Acesta a găsit doi tineri morţi, într-un autoturism puternic avariat de un accident. Tot el a fost cel care a alertat de urgenţă oamenii legii. Victimele accidentului sunt o femeie de 30 de ani şi un bărbat de 31 de ani, amândoi din judeţul Ilfov.

Ieri, un ţăran din judeţul Vrancea a făcut o descoperire şocantă într-un lan de porumb, descoperire care l-a lăsat fără cuvinte. Ţăranul a găsit doi tineri morţi, într-un autoturism puternic avariat de un accident rutier. Chiar dacă imaginea din faţa sa era una de groază, omul nostru nu a stat prea mult pe gânduri şi a anunţa de urgenţă oamenii legii.

Un autoturism în care se aflau două persoane decedate în urma unui puternic accident a fost descoperit de către un agricultor, într-un lan de porumbi din Vrancea. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 17, atunci când acesta a şi alertat de urgenţă oamenii legii, cu privire la cele întâmplate.

Din informaţiile oferite de presă, se pare că tragedia se produsese cu doar câteva ore înainte ca agricultorul să-i descopere morţi pe cei doi tineri.

Poliţiştii au informat că victimele accidentului sunt o femeie de 30 de ani şi un bărbat de 31 de ani, amândoi din judeţul Ilfov. Descoperirea şocantă a fost făcută într-un lan de porumbi, pe DN2, între Rugineşti şi Adjud.

Victimele au fost extrase din fiarele contorsionate ale autoturismului, însă echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a le salva, întrucât erau decedate de ore bune. Nu se cunosc, pentru moment, cauzele producerii accidentului.

 

Adauga un comentariu