Local

Accident rutier pe Bulevardul Independenţei. Un biciclist a fost acroşat de un autotuturism – Exclusiv – VIDEO

Publicat: 22 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier pe Bulevardul Independenţei. Un biciclist a fost acroşat de un autotuturism - Exclusiv - VIDEO
Accident rutier pe Bulevardul Independenţei

Miercuri, 22 iulie 2020, s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului BZI, un autoturism a acroşat un biciclist pe Bulevardul Independenţei.

Un biciclist a fost acroşat de un autoturism

Evenimentul rutier a avut loc la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada Sarărie. După cum se poate observa pe camerele de supraveghere autoturismul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a lovit în plin o persoană ce se afla pe bicicletă.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale ranitului şi un echipaj de poliţie care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului rutier.

Şosele din România ‘scaldate’ în sângele oamenilor ucişi în accidente rutiere

O statistică îngrijorătoare arată faptul că România este pe ultimul loc la siguranţa pe şoselele din ţară. România ocupa ultimul loc în Europa anului 2019 înregistrând nu mai puţin de 96 de decese la un milion de locuitori. Media Uniunii Europene este de cca. 51 de decese la un milion de locuitori.

La fel ca în ultimii ani, România este țara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de decese la un milion de locuitori: 96.

În plus, țara noastră nu a înregistrat niciun fel de progres comparativ cu 2018, când s-au înregistrat tot 96 de decese la un milion de locuitori. Singura consolare este scăderea de 22% înregistrată comparativ cu anul 2010, când erau 117 decese din accidente rutiere la milionul de locuitori. Pe de altă parte, în Uniunea Europeană au avut loc anul trecut 51 de decese din accidente rutiere la un milion de locuitori, în scădere ușoară comparativ cu 2018 (52 de decese).

Tot mai multe accidente se produc în municipiul Iaşi

În ultima perioadă, în municipiul Iaşi s-au soldat tot mai multe accidente. Cea mai întâlnită cauza este neatenţia şoferilor. Numai în cursul zilei de ieri, 15 iulie 2020, în municipiul Iaşi s-au produs 4 accidente soldate cu ranirea a mai multor persoane. În accidentele produse ieri au fost implicate mai multe autoturisme, printre care şi o ambulanţă SMURD, un tramvai CTP dar şi mai multe autoturisme.

Accidentul în care au fost implicate cele mai multe autoturisme s-a produs în zona Dacia din Iaşi. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, un autorism intrând într-un alt autovehicul care la rândul lui a intrat în alte 3 maşini. Tot ieri, 15 iulie, în Iaşi s-a produs un alt accident care putea să se transforme într-o tragedie. Concret, un tramvai CTP a acroşat un autoturism, dar din fericire nimeni nu a fost ranti grav.

Două autorurisme s-au ciocnit frontal

Accidentul rutier s-a produs la ŢIbana, doua autoturisme s-au lovit frontal. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. La faţa locului au fost poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj medical. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea accidetului rutier.

” Un accident rutier a avut loc în localitatea Gârbești, comună Țibana din Iași. Două autoturisme s-au lovit frontal. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri şi un echipaj de prim ajutor. Cercetările continuă pentru a se stabili starea de fapt.” au explica autorităţile ieşene.

Adauga un comentariu