Prima pagină » Titlurile zilei » Aceasta este vila exclusivistă a unuia dintre cei mai cunoscuți medici din Iași! Dr. Cristinel Ștefănescu are o avere de invidiat – FOTO

Aceasta este vila exclusivistă a unuia dintre cei mai cunoscuți medici din Iași! Dr. Cristinel Ștefănescu are o avere de invidiat – FOTO

10 iun. 2024, 02:00, 2 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Prof. dr. Cristinel Ştefănescu, şef de secţie în cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi, are o casă superbă în una dintre zonele exclusiviste ale Iaşului. Medicul deține o avere de invidiat, la obținerea căreia a contribuit și soția acestuia, prof. dr. Gabriela Ştefănescu, medic primar în cadrul Secţiei Clinice Gastroenterologie II de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iaşi.

Medicul Cristinel Ştefănescu deține o vilă impunătoare în Bucium

Conform declaraţiei de avere, prof. dr. Cristinel Ştefănescu deţine împreună cu soţia sa, prof. dr. Gabriela Ştefănescu, un teren cu o suprafaţă de 1.180 de metri pătraţi, în zona Bucium. Pe acest teren, cei doi soţi au construit, în anul 2011, un imobil cu o suprafaţă de 240 de metri pătraţi. Este vorba despre o vilă impunătoare, care are aspectul unei case de vacanță. De asemenea, soţii Ştefănescu sunt şi proprietarii unui apartament de 49 de metri pătraţi.

Prof. dr. Cristinel Ştefănescu şi prof. dr. Gabriela Ştefănescu deţin şi 4 autoturisme, anume un Subaru Forrester, fabricat în anul 2010, un BMW seria 1, fabricat în anul 2020, un BMW X1, fabricat în anul 2017, precum şi un autoturism marca Skoda Scala, fabricat în anul 2022. În declaraţia de avere făcută publică de prof. dr. Cristinel Ştefănescu apar mai multe depozite bancare şi conturi curente în lei şi euro. Soţii Ştefănescu au însă şi ceva datorii. Un leasing de 160 de mii de lei, contractat în 2020 şi scadent în anul 2025, un credit în valoare de 20 de mii de lei, scadent în 2033, unul de 80 de mii de lei, scadent în anul 2025, precum şi un credit în valoare de 130 de mii de lei, contractat în anul 2022 şi scadent în 2027.

Ce venituri obțin soții Ștefănescu

Prof. dr. Cristinel Ştefănescu este şef de secţie în cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi, de unde a încasat de 188.357 de lei. Pentru activitatea didactică prestată în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi, medicul a încasat salarii în valoare de 141.599 de lei.

De asemenea, doctorul a mai obţinut 2.500 de lei din oferirea de consultanţă în domeniul medical. Venituri la fel de importante a obţinut şi soţia acestuia, prof. dr. Gabriela Ştefănescu, medic primar în cadrul Secţiei Clinice Gastroenterologie II de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iaşi, de unde a încasat un salariu de 95.057 de lei. Aceasta a fost implicată şi într-un proiect POCU LIVERO2 EST, care i-a adus venituri de 55.188 de lei. Gabriela Ştefănescu este şi profesor în cadrul UMF Iaşi, de unde a obţinut, în anul 2022, salarii în valoare de 150.760 de lei. Veniturile familiei Ștefănescu aufost  rotunjite de cei 21.680 de lei obținuți de Gabriela Ștefănescu din servicii medicale, consultață și prezentări, precum și de bursa de studiu, în valoare de 7.200 de lei, a lui Bogdan Victor Ștefănescu, fiul celor doi medici.

Cu asemenea venituri, nu e de mirare că medicul Cristinel Ştefănescu și-a construit o vilă atât de frumoasă și elegantă.

Comentarii
  • La Iasi, zona „exclusivista” inseamna sa astepti cate 2 ore in trafic, pana ajungi acasa? Buciumul nu mai este o zona buna (daramite exclusivista!) de mai mult de 10 ani.

  • O fi legal sa pozezi casa omului peste gard? Mai ales ca din articol reiese ca ar fi construita din bani castigati cinstit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *