Titlurile zilei

Acest agarici cu aere de interlop s-a gândit să oprească mașina în drum și să-l tranșeze pe cel de care sora lui s-a îndrăgostit. Aseară a fost luat pe sus de polițiști, în timp ce victima sa se luptă să trăiască

Publicat: 07 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acest agarici cu aere de interlop s-a gândit să oprească mașina în drum și să-l tranșeze pe cel de care sora lui s-a îndrăgostit. Aseară a fost luat pe sus de polițiști în timp ce victima sa se luptă să trăiască
Individul în vârstă de 22 de ani, însoțit de polițiști la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași

Un individ ce a prins aere de interlop s-a gândit să-i dea o lecție celui cu care sora lui avea o relație. A coborât din mașină și l-a tăiat pe bărbat. Numai o minune a făcut ca acesta să nu moară până când medicii au ajuns lângă el. Asta nu înseamnă că este în afara oricărui pericol. Aseară a fost ridicat de polițiști și băgat în spatele gratiilor

Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a crezut interlop și s-a gândit să-i dea o lecție celui cu care sora sa avea o relație. Astfel, când l-a văzut pe stradă în Voinești, a oprit mașina, a pus mâna pe un cuțit și l-a tăiat în plină stradă. Rănile pe care tânărul îndrăgostit le-a suferit erau să-l ucidă. Când un echipaj medical a ajuns la fața locului, tânărul pierduse o cantitate uriașă de sânge, iar tensiunea sa arterială nici nu putea fi măsurată. Medicii l-au transportat de urgență la Spitalul „Sfântul Spiridon”, unde a intrat direct în sala de operații. Inițial, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, însă aseară au schimbat încadrarea, iar acum George P. este anchetat pentru tentativă de omor.

Aseară a fost ridicat de polițiști și dus după gratii. Surse din cadrul anchetei au precizat că victima avea o relație cu cu sora agresorului. George nu ar fi fost de acord cu această relație și-ar fi transmis de mai multe ori victimei să înceteze totul. Agresorul urmează să fie prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.

De altfel, nu este singurul individ care în ultima perioadă a fost ridicat de polițiști pentru tentativă de omor. Magistrații din cadrul Tribunalului Iași au admis și propunerea formulată de anchetatori pe numele lui Alexandru Dănilă.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în ceea ce îl privește pe inculpatul Alexandru Dănilă. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru tentativă de omor, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat magistrații ieșeni.

Băgat în arest după un conflict spontan

Ieșeanul Alexandru Dănilă a intrat recent în vizorul oamenilor legii, în urma unui incident grav. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au afirmat că, zilele trecute, individul a fost implicat într-un conflict spontan cu un cunoscut. La un moment dat, acesta ar fi lovit persoana respectivă, iar aceasta din urmă a rămas lată la pământ. La scurt timp de la aceste scene de groază pe străzile din Iași, autoritățile au fost alertate. Așadar, o persoană a telefonat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

După apelul la 112, la fața locului au ajuns echipaje medicale și de Poliție. Victima a beneficiat de primul ajutor. Ulterior, aceasta a fost transportată de urgență la spital. Medicii care au tratat-o au constatat că aceasta a suferit leziuni grave, care i-au pus viața în pericol. Mai apoi, oamenii legii au demarat ancheta. Polițiștii au ajuns, astfel, la Alexandru Dănilă. Ieșeanul a fost ridicat de anchetatori și dus la audieri. În urma audierilor, Alexandru Dănilă a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore. Acesta a fost luat și dus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Ambii bărbați ar putea ajunge în spatele gratiilor dacă vor fi găsiți vinovați.

 

Adauga un comentariu