National

Activitatea unui spital din România a fost sistată după ce un angajat a virusat calculatoarele după ce s-a uitat la filme pentru adulți

Publicat: 11 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Activitatea unui spital din România a fost sistată după ce un angajat a virusat calculatoarele după ce s-a uitat la filme pentru adulți
Activitatea unui spital a fost blocată după ce un angajat care s-a uitat la filme pentru adulți a infectat toate calculatoarele cu un virus

Caz haucinant într-un spital din România în care activitatea medicală a fost sistată. Totul a pornit după ce mai multe calculatoare au fost virusate după ce un angajat s-a uitat la filme pentru adulți. Vorbim despre faptul că, cel mai probabil, angajatul care era de gardă ar fi descărcat accidental un virsul în computer după ce a vizionat mai multe filme pentru porno.

În urma acestui lucru, toate calculatoarele de la centrul de primiri urgenţe din Spitalul din Târgu Neamț au fost infectate, iar ambulanțele cu pacienţii COVID-19 au fost nevoite să aştepte remedierea situaţiei.

Mai multe filme pentru adulți au stat la baza blocării spitalului din Tg. Neamț

Cazul cu adevărat tragic s-a întâmplat într-un spital din Tg. Neamț după ce un angajat în tura de noapte s-a uitat la mai multe filme pentru adulţi dar şi filme cu Bruce Lee. Acesta a downloadat, cel mai probabil, un virus care a infectat mai multe calculatoare de la centrul de primiri urgențe. În urma acestei întâmplări, Spitalul Orășănesc ” Sfântul Dimtrie” din Târgu Neamț a fost nevoie să își întrerupă activitatea.

Situație halucinantă la un spital din Târgu Neamț. Activitatea unităţii medicale a fost blocată pentru că s-a virusat sistemul de la filme pentru adulți.

Totuși, conform unei anchete, angajatul responsabil s-a uitat la filme pentru adulţi pe data de 1 aprilie 2021. Persoana în cauză a fost surprinsă pe camerele de supraveghere aunitatii medicale. La un moment dat toate calculatoarele s-au blocat, iar fără un calculator nu poți face nimic pentru că sunt proceduri de introducere a fiecărui pacient de către registrator în baza de date. Incidentul a ieşit la iveală abia acum, dezvăluit de una din victimele acestui episod scandalos.

Cazul a fost confirmat chiar de conducerea spitalului care susține că va demara o anchetă internă, iar acum accesul la calculatoare este restricționat, susțin jurnaliştii antena3.ro.

Adauga un comentariu