Din lumea filmului

Actorul american William Wintersole a murit

Publicat: 08 nov. 2019

Actorul american William Wintersole a murit. Celebrul actor american, William Wintersole, cunoscut pentru rolurile sale din „Tânăr și neliniștit” și General Hospital” a murit.

Aristul suferea de cancer şi s-a stins din viaţa la vârsta de 88 de ani.

A jucat timp de 20 de ani în serialul ”Tânăr și neliniștit”, aproape identificându-se cu personajul căruia i-a dat viață.

Actorul american William Wintersole a murit

Wintersole a încetat din viață pe data de 5 noiembrie, în reședința sa din Los Angeles, iar anunțul a fost făcut de familia sa.

A avut o carieră care s-a întins pe șase decenii. A jucat în roluri importante inclusiv în serialul ”General Hospital”, ”Star Trek”, ”Mission Impossible”.

William Wintersole a mai jucat în producţii TV precum „I Dream of Jeannie”, „Kojak”, „Little House on the Prairie”, „Quincy”, „Bonanza”, „Star Trek”, „The Fugitive”, dar şi în filme precum „Seconds” (1966), alături de Rock Hudson.

Veste tristă despre actriţa Catherine Deneuve

O nouă veste tristă zguduie lumea filmului. Actriţa franceză Catherine Deneuve a suferit un nou accident vascular cerebral ischemic foarte limitat şi, prin urmare, reversibil.

„Din fericire, ea nu are niciun deficit motor şi trebuie, desigur, să-şi ia ceva timp liber”, a precizat agentul său, Claire Blondel.

Actriţa este internată într-un spital din Pariş, a afirmat familia fără a oferi alte precizări.

Catherine Deneuve si-a castigat reputatia jucand intr-o serie de filme ale renumitilor regizori Luis Bunuel si Roman Polanski. Debutul şi l-a făcut la vârsta de 13 ani, cu un rol în filmul din 1965 Leş Collegiennes.loading...

Adauga un comentariu