International

Actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui unic, a murit – VIDEO

Publicat: 29 apr. 2021
Juan Joya Borja, actorul și omul de televiziune cu râsul cel mai amuzant
Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, care era cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a decedat în Sevilla, Spania, la vârsta de doar 65 de ani

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, care era cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a decedat în Sevilla, Spania, la vârsta de doar 65 de ani.

Acesta a devenit cunoscut în toată lumea după ce râsul său unic s-a viralizat. Juan a fost filmat în cadrul unei emisiuni televizate, iar videoclipul apărut în anul 2007 s-a viralizat în mod neașteptat. Actorul povestea o întâmplare hilară din prima lui zi de lucru la un restaurant de lângă ocean.

El Risitas a fost transferat, miercuri după amiază, 28 aprilie 2021, de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío din Sevilia, după o recidivă bruscă a bolii sale, unde a murit câteva ore mai târziu. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

În luna septembrie a anului 2020, „El Risitas” a fost internat la Spitalul Caridad din Sevilla. La vârsta de 65 de ani, suferise deja o amputare a unuia dintre picioare, scrie sevilla.abc.es.

Popularul actor și comediant spaniol a ajuns faimos în jurul anului 2000, prin apariția la diferite programe precum „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde și-a povestit experiențele alături de defunctul „El Peíto”.

Râsul, glumele, personalitatea, caracterul, buna dispoziție și celebrul său slogan „cuñaooo” l-au făcut popular cu porecla „El Risitas”.

Prințul Philip, soțul reginei britanice Elisabeta a II-a, a murit

Un deces care a cauzat tristețe întregii lumi a fost acela al prințului Philip. soțul reginei britanice Elisabeta a II-a. Prințul Filip, soțul reginei Elisabeta a II-a și cel mai îndelung consort a oricărui monarh britanic, a murit la vârsta venerabilă de 99 de ani. În anii săi activi, prințul Philip a ajutat la stabilirea unui nou curs pentru monarhie sub o tânără regină.

Philip a petrecut nu mai puțin de 65 de ani susținând regina, retrăgându-se din rolul său public în anul 2017 și rămânând în mare parte departe de camerele de filmat. În anii săi activi, el a ajutat la stabilirea unui nou curs pentru monarhie sub o tânără regină, și a susținut cauzele de mediu, știința și tehnologia.

Prințul Filip a plecat la cele veșnice la vârsta de 99 de ani

Prințul Filip a murit pe data de 9 aprilie 2021. Ajuns la 99 de ani, prințul a fost un important pilon al Monarhiei Marii Britanii într-un moment extrem de dificil pe care aceasta l-a traversat după al doilea război mondial. Relația lui Philip cu tânăra prințesă Elisabeta a început ca o poveste de dragoste frumoasă.

„Ne comportăm ca și când ne-am fi aparținut unul de celălalt de ani de zile”, a scris Elizabeth într-o scrisoare către părinți la scurt timp după ce s-au căsătorit.

De-a lungul anilor, regina a recunoscut influența profundă a lui Philip asupra ei, numindu-l „puterea și rămânerea” într-un discurs la 50 de ani de la nunta lor, în 1997.

„Eu și întreaga sa familie, și aceasta și multe alte țări, îi datorăm o datorie mai mare decât ar pretinde vreodată sau vom ști vreodată”, a spus ea la acea vreme.

Prințul intens privat va fi probabil amintit pentru eforturile sale timpurii de a ajuta la modernizarea imaginii familiei regale într-o perioadă de mari schimbări pentru Marea Britanie și pentru lume, mai ales la începutul domniei Elisabetei în 1952.

„ Regina a moștenit de la tatăl ei un model de monarhie foarte lipsit de modă, de modă veche și ușor invizibil”, a spus Sarah Gristwood, istoric și autorul cărții „Elizabeth: Regina și coroana”.

Adauga un comentariu