International

Actrița Anne Heche, șanse minime de supraviețuire. Este menținută în viață de aparate după ce a trecut printr-un accident rutier extrem de grav – FOTO

Publicat: 12 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Actrița Anne Heche, şanse minime de supravieţuire. Starul de la Hollywood a suferit leziuni cerebrale grave în urma unui teribil accident, ce a avut loc săptămâna trecută, în Los Angeles. Familia acesteia a transmis joi, 11 august, un comunicat despre starea ei de sănătate.

Aceştia nu se așteaptă ca Anne Heche să supraviețuiască leziunii cerebrale pe care a suferit-o în urma accidentului și este menținută în viață de aparate pentru a se determina dacă organele ei sunt viabile.

Actriţa Anne Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco și Cedar Rapids, Toy Boy.

mini Cooperul actritei Anne Heche
Accidentul s-a propagat în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței Anne Hech

Actrița Anne Heche, șanse minime de supraviețuire după un grav accident rutier

După ce a trecut printr-un accident rutier extrem de grav, actrița Anne Heche are acum șanse minime de supraviețuire. Joi seara, 11 august, familia şi prietenii actriţei câştigătoare a Emmy au lansat o declaraţie prin care anunţa că starea de sănătate a starului nu pare să se amelioreze.

„Din păcate, din cauza accidentului său, Anne Heche a suferit o leziune anoxică severă cerebrală și rămâne în comă, în stare critică. Nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască. A fost fost o dorință veche a ei să-și doneze organele și este menținută în viață pentru a se determina dacă unele sunt viabile. „, se arată în declarație.

Familia lui Heche au descris-o pe aceasta ca având „o inimă uriașă” și „spirit generos”.

„Mai mult decât talentul ei extraordinar, ea a văzut răspândirea bunătății și a bucuriei ca fiind munca vieții ei – în special mișcând acul pentru a accepta pe cine iubești. Ea va fi amintită pentru onestitatea ei curajoasă și va lipsi foarte mult lumina ei”, a continuat declarația.

Departamentul de poliție din Los Angeles a anunțat ieri, 11 august, că au primit rezultatele probelor de sânge prelevate la scurt timp după accident, care au arătat că actrița Anne Heche avea narcotice în organism.

Într-un alt context, amintim că actorul Tony Sirico din Clanul Soprano a murit la vârsta de 79 de ani.

În urma accidentului, actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost grav rănită, aceasta suferind arsuri grave

Mașina lui Anne Heche a lovit o casă și a luat foc

Săptămâna trecută, actrița Anne Heche a fost grav rănită după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o casă din Los Angeles și a luat foc. Pompierii din Los Angeles au avut nevoie de 65 de minute pentru a putea stinge focul.

Incendiul s-a propagat în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței Anne Heche și a fost nevoie de 65 de minute pentru ca cei 59 de pompieri să stingă complet flăcările. În urma accidentului, actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost grav rănită, aceasta suferind arsuri grave. Potrivit surselor media americane, șoferița mergea cu viteză pe o stradă rezidențială, iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista.

De altfel, precizăm că și Brad Pitt a dezvăluit de curând că ar putea avea prosopagnozie, o boală care îi afectează capacitatea de a recunoaște fizionomiile oamenilor.

Anchetatorii sunt de părere că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat.

Conform declaraţiei Departamentului de pompieri din Los Angeles, o femeie a fost găsită în interiorul mașinii, respectiv actrița Anne Heche, şi a fost transportată la spital.

„Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a extrage șoferul. A fost o nebunie”, a declarat un vecin.

Aseară, apropiații lui Anne Heche au făcut o declarație prin care au spus că aceasta prezintă șanse minime de supraviețuire, de vreme ce este ținută în viață doar de aparate.

Adauga un comentariu