Local

Acuzat că i-a înfipt cuțitul în piept unui cunoscut! Tentativă de omor cutremurătoare, pe străzile din Iași! (Exclusiv)

Publicat: 28 aug. 2020

Un tânăr este acuzat că i-ar fi înfipt cuțitul în piept unui cunoscut! Tentativă de omor cutremurătoare, pe străzile din oraș! Acum, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Sergiu Costel Butnaru, sub acuzația amintită

Acuzat că i-a înfipt cuțitul în piept unui cunoscut! Tentativă de omor cutremurătoare, pe străzile din oraș! În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe un tânăr de 28 de ani, Sergiu Costel Butnaru, sub acuzația de tentativă de omor.
Acum, urmează ca Tribunalul să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

O discuție aprinsă a dus la un gest necugetat: tentativă de omor cutremurătoare

Tânărul ieșean în vârstă de 28 de ani a și ajuns în arest după ce i-a înfipt unui cunoscut un cuțit în piept. Totul avea să se petreacă în urmă cu câteva săptămâni, când Sergiu Costel Butnaru, în urma unei discuții aprinse, a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în pieptul unui alt bărbat. Scena s-a petrecut în comuna Scânteia. Martorii au sunat la 112, iar un echipaj medical a ajuns de urgență la fața locului. După ce i-a acordat primul ajutor bărbatului, medicii l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași, pentru investigații. Mai apoi, victima a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Sergiu Costel Butnaru a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor

De asemenea, la scurt timp de la incident, un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului și a demarat cercetările. Astfel, oamenii legii au ajus la Sergiu Costel Butnaru. Inividul a fost dus la audieri, iar, la scurt timp, a ajuns în spatele gratiilor. Tânărul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor. Ulterior, anchetatorii au propus arestarea preventivă a acestuia.

„Instanța dispune față de inculpatul Costel Sergiu Butnaru măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, au decis judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

În eventualitatea în care se va dovedi că este vinovat de comiterea acestei infracțiuni, tânărul ar putea sta ani grei în spatele gratiilor. Urmează ca magistrații din cadrul Tribunalului să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu tânărul acuzat că i-a înfipt cuțitul în piept unui cunoscut, în cadrul unei tentative de omor cutremurătoare, care s-a petrecut pe străzile din Iași.

De remarcat este faptul că, în ultimele luni, în timp de pandemie cu COVID-19, tot mai multe cazuri de acest gen au avut loc în județul Iași. Astfel, anchetatorii s-au confruntat cu un val de infracțiuni comise cu violență atât în perioada stării de urgență, cât și în perioada stării de alertă, motivele fiind multiple: de la consumul excesiv de băuturi alcoolice, la izolarea îndelungată.

Comentarii
Adauga un comentariu