Titlurile zilei

Acuzat de ultraj, după ce s-a înfipt cu mașina într-un echipaj de Poliție! Tânăr din Vaslui, trimis în judecată după un scandal cu un agent în zona Tudor Vladimirescu!

Publicat: 08 iul. 2020
Un tânăr din Vaslui, Lucian Frențescu, a fost trimis în judecată pentru ultraj, după un scandal cu un agent de Poliție în zona Tudor Vladimirescu
Un tânăr din Vaslui a fost trimis în judecată pentru ultraj

În urma unui scandal, un tânăr din Vaslui a fost trimis ieri în judecată pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Incidentul a avut loc în zona Tudor Vladimirescu. Lucian Frențescu este acuzat că s-a înfipt cu mașina într-o autospecială de Poliție și s-a luat la harță cu un agent

Acuzat de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce s-a înfipt cu mașina într-un echipaj de Poliție! un tânăr din Vaslui a fost trimis ieri în fața instanței, după un scandal cu un agent de Poliție în zona Tudor Vladimirescu.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Lucian Frențescu, pentru ultraj. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Lucian Frențescu, scandal cu un agent de Poliție, în zona Tudor Vladimirescu

În urmă cu câteva săptămâni, Lucian Frențescu (33 de ani) s-ar fi înfipt cu mașina într-un echipaj de Poliție, în zona Tudor Vladimirescu. Anchetatorii au spus că, ulterior, individul a sărit la bătaie la polițiști. Individul se afla în zona Tudor Vladimirescu, la volan. O patrulă formată din 3 polițiști a oprit lângă autoturismul tânărului, iar, din acel moment, a izbucnit un adevărat scandal. Lucian Frențescu a călcat pedala de accelerație la fund și a intrat în autospeciala poliției, iar mai apoi a sărit la bătaie.
Tânărul vasluian a fost reținut pe 14 iunie 2020. Procurorii ieșeni au afirmat că s-au sesizat cu privire la acest incident grav.

„Am deschis un dosar penal prin proces-verbal de sesizare, pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice„, a precizat atunci Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Procurorii spun că acest tânăr din Vaslui ar fi refuzat să se legitimeze și a lovit mașina de Poliție

Oamenii legii au mai afirmat că, în dimineața zilei de 14 iunie 2020, o patrulă formată din cei 3 polițiști din cadrul Biroului Centrului Universitar a avut necazuri cu Lucian Frențescu.

„O patrulă a încercat să legitimeze șoferul unei mașini parcate în fața unui fast-food. Persoana respectivă a refuzat să se legitimeze și să coboare la solicitarea agenților de Poliție. Acesta a făcut o manevră în marșarier și a lovit intenționat mașina de Poliție, provocându-i avarii”, a mai spus Monica Palaghia.

Astfel, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a susținut că vasluianul a devenit și violent față de unul dintre agenți.

„În momentul în care un agent de Poliție a intrat prin portiera din dreapta, pentru a-l scoate pe șofer, acesta din urmă a ripostat, lovindu-l cu picioarele pe polițist”, a subliniat Monica Palaghia.

Acum, urmează ca judecătorii să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu acest tânăr din Vaslui, după acel scandal, care a avut loc recent în zona Tudor Vladimirescu. Deocamdată, Lucian Frențescu a fost trimis în judecată de procurori, sub acuzațiile de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cauză, Inspectoratul de Poliție Județean Iași cere despăgubiri, cel mai probabil pentru autospeciala lovită de individ.

Comentarii
Adauga un comentariu