Local

Scandal între țigani în centrul Iașului, în parcarea Prefecturii! (Exclusiv) Foto, Live Video

Publicat: 13 iun. 2020

Scandal între țigani în centrul Iașului în parcarea Prefecturii. Mai multe familii de rromi s-au luat la ceartă în parcarea de la Prefectură. Poliția a fost chemată și urmează să ajungă la față locului. Din câte se pare, cearta a început în zonele Ciurea și Grajduri. Ulterior, famiile de țigani s-au întâlnit în oraș unde au reluat scandalul.

Scandal între țigani la înmormântare

ACest scandal între țigani a început în localitatea Grajduri, după ce au fost la o înmormântare în comunitate. După înmormântare s-au dus la un parastas organizat la un bar din zonă, loc unde s-au bătut și și-au spart capul cu sticlele. Batutii au venit la Prefetura pentru a se plânge de ceea ce au pățit. Ferdinand Stănescu, Ferman Stănescu, Marcel Stănescu și Liuba Stănescu sunt cei agresați la barul Raj din Grajduri, în jurul orei 16.00.
Agresorii fiind: Ferdinand Stănescu, Cătălin Stănescu, Mihai Stănescu și Mihăiță Stănescu. La grajduri au fost trimise mai multe echipaje de poliție și mascați.

Autoritățile ieșene s-au confruntat cu multe reglări de conturi în plină stradă

Bătaie sângeroasă la Iaşi! Mai mulţi tineri s-au certat, iar mai apoi şi-au împărţit pumni şi picioare. Totul s-a petrecut în comună Belceşti din judeţul Iaşi, în faţa unui magazin Profi, o parte dintre tinerii implicaţi au fugit în magazin, însă au fost urmăriţi şi bătuţi printre rafturi. La un moment dat, un tânăr a fost lovit în zona fetei şi cade inconştient cu capul de beton. La scurt timp este ridicat de câţiva prieteni şi scos din centrul bătăii. În tot acest timp mai multe persoane aflate pe margine au preferat să filmeze în loc să ceară ajutor. Paznicul magazinului Profi a încercat să-i despartă pe scandalagii, dar nu a reuşit. Timp de câteva minute tinerii s-au lovit cu bestialitate între ei. La Belceşti astfel de scene nu sunt chiar rare. Consumul de alcool a făcut de nenumărate ori victime. Poliţiştii ieşeni vor face verificări în acest caz!

Cel care ar trebui să îi apere pe clienți a devenit agresor! Bătaie în clubul „Tribo” din Iași! Un agent de pază i-a dat cu pumnii în cap unui client

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a unui agent de pază din Clubul „Tribo”. Anchetatorii au afirmat că Lucian Rusu a lovit un client al clubului cu pumnii în cap. Întreg scandalul ar fi izbucnit în urma unui conflict spontan

Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistrații, în urma unui scandal care a avut loc într-un local din Iași.
Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Lucian Rusu, sub acuzația de purtare abuzivă.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest dosar.

De unde a izbucnit totul

Anchetatorii ieșeni au afirmat că incidentul în care a fost implicat Rusu a avut loc pe data de 25 februarie 2019. De asemenea, ei au susținut că agresiunile s-au petrecut pe fondul unui conflict spontan.

„Pe data de 25 februarie 2019, în jurul orei 3:15, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu ca agent de pază la Clubul «Tribo», din municipiul Iași, mai exact de la demisolul sediului Facultății de Chimie, de pe bulevardul Dimitrie Mangeron, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată Cristian B. cu pumnii în zona capului”, a precizat Elena Mădălina Pricop, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În urma incidentului, victima a fost transportată la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. Doctorii care s-au ocupat de tânăr au concluzionat că acesta a suferit leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijri pentru vindecare. Ulterior, victima a formulat o plângere penală la adresa agentului de pază din clubul ieșean. De remarcat este faptul că aceasta nu e prima oară când un agent de pază este acuzat de comiterea unei astfel de fapte. În trecut, mai mulți agenți au fost trimiși în judecată și chiar condamnați pentru că ar fi avut un comportament agresiv.

 

Comentarii
Adauga un comentariu