Cancan ultimă oră

Adela Popescu, dezvăluiri despre viaţa de mămică: „De şase ani nu am mai dormit o noapte legată”

Publicat: 22 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ori de câte ori are puţin timp liber, Adela Popescu obişnuieşte să stea de vorbă cu fanii săi pe reţelele de socializare. Recent, le-a împărtăşit acestora câteva lucruri neştiute despre cum este viaţa sa de mămică. De asemenea, actriţa a mărturisit cât de importantă este pentru ea odihna.

Adela Popescu se poate considera o femeie împlinită. Vedeta de la Pro TV are o carieră de succes de mulţi ani, un soţ iubitor şi trei băieţi minunaţi. Deşi viaţa de mămică nu a fost întotdeauna uşoară, blondina a ştiut cum să îşi împartă timpul între cei dragi şi job.

Prezentatoarea TV este foarte deschisă cu urmăritorii săi cărora le povesteşte frecvent ce se întâmplă în viaţa ei. Astfel, aceasta le-a povestit recent despre problemele pe care le-a avut în ceea ce priveşte odihna, dar şi cât este de importantă pentru ea.

”Cand eram mica ai mei categoric nu mi-au facut un program pe somn.  Adormeam pe canapea in sufragerie cu musafirii gramada, in poala mamei la vreo nunta in sat, desigur, si in patul meu, dar nu dupa un program fix. Practic adormeam cand mi se facea si unde mi se facea somn. Si mi se facea, normal, ca asa sunt copiii, trag de ei pana nu mai pot, extrem de tarziu.  Ce vreau sa spun cu asta: Am o relatie cu somnul buna. O asociere de placere cumva. E placut sa adormi cand simti ca ti-e foarte somn”, a spus vedeta.

Adela Popescu, dezvăluiri despre viaţa de mămică

”Si astazi adorm cu usurita oriunde. Nu conteaza salteaua, lumina difuza, etc. Daca mi-e somn, adorm. Deci pe de-o parte e bine.  Pe de alta, marturisesc ca am foarte multe amintiri cu mine din copilarie si adolescenta cand simteam literalmente ca imi cade capul de oboseala. Ca o sa lesin daca nu mi-l sprijin pe ceva. Si asta ziua, la scoala, in tren, la film, in autobuz.  Imi amintesc de mine foarte obosita.  Eu imi culc copiii devreme. Normal ca nu le convine neaparat. E mult mai distractiv sa sara pe canapea. Ce ma face sa cred ca nu gresesc, este ca adorm in maxim 15 minute de cand ne punem in pat. De unde trag concluzia ca nevoia de somn exista big time. Marturisesc, totul a pornit initial din ratiuni egoiste. Imi place linistea din casa cand ei dorm si castigam, eu si Radu, un timp al nostru”, a mai scris Adela Popescu pe contul său de socializare.

Acesta a mărturisit faptul că în ultima perioadă s-au produs câteva schimbări, iar din acest motiv doarme şi în timpul zilei:

”Ma rog, unde voiam sa ajung.  Pentru ca de sase ani nu am mai dormit o noapte legata, de ceva timp dorm in timpul zilei. Uneori o ora, uneori 30 minute, uneori chiar si zece cand fug miseleste in dormitor spunand ca trebuie sa impachetez hainele in dulap. 😅 Mi-am facut o prioritate din a dormi.  La fel ca in copilarie, as putea si fara. Dar cu siguranta as fi mult mai irascibila, neatenta, absenta, indispusa.  Asa ca acum, la maturitate, indraznesc sa spun, ca facand o prioritate din a dormi, calitatea vietii mele a crescut”.

Adauga un comentariu