Cancan ultimă oră

Adelin, prima reacție după ce Ștefania l-a acuzat că a bătut-o: „Există întotdeauna două variante”

Publicat: 19 oct. 2020

Ștefania și Adelin s-au cunoscut la Puterea dragostei, unde s-au îndrăgostit. Relația lor a fost una frumoasă, cel puțin așa au lăsat să arate celor din jur. După câteva luni însă, a venit vestea despărțirii. Ștefania a fost cea care a vorbit atunci mai mult despre asta și a dat de înțeles că a suferit mult din cauza despărțirii de Adelin, după aproape un an de relație.

Acum, aflându-se într-o altă emisiune matrimonială, Ștefania a făcut acuzații grave. Ea a spus că s-a despărțit de fostul ei iubit după ce acesta a snopit-o în bătaie și i-a tăiat părul. Ștefania a povestit că a trăit o adevărată traumă și a arătat și câteva imagini cu ea din acea perioadă.

”Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită. Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată”, a povestit Ștefania în emisiune.

Ștefania a spus că Adelin a bătut-o într-o criză de gelozie

Deși în emisiune, Ștefania nu a spus numele fostului iubit care a bătut-o, toți au bănuit că este vorba despre Adelin, iubitul ei de anul trecut. Așa că pagina de socializare a acestuia a fost invadată de mesaje. Deși, așa cum era și normal, cei mai mulți îl critică pe Adelin pentru fapta sa și chiar cer ca acesta să fie pedepsit, sunt și unii care îi găsesc scuze în faptul că Ștefania l-ar fi înșelat cu mai mulți, însă unul dintre ei ar fi fost chiar Jador.

Contactat de WOWbiz.ro, Adelin nu a vrut să facă mai multe comentarii pe marginea acestui subiect, nu a infirmat spusele Ștefaniei, dar nici nu a vrut să explice dacă a fost înșelat de aceasta în perioada în care au fost împreună. ”Momentan nu am nimic de comentat, între doi oameni exista întotdeauna doua variante nu doar una dar în momentul de față nu consider ca trebuie sa intervin!”, a spus Adelin, fostul iubit al Ștefaniei.

Adauga un comentariu