Cancan

Adevăratul motiv al rupturii dintre Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu. Actrița a făcut primele declarații

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevăratul motiv al rupturii dintre Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu. Actrița a făcut primele declarații
Cristina Cioran a vorbit despre motivele despartirii de Alexandru Dinescu

Între Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai există șanse de împăcare. În momentul în care relația lor a ajuns la final, fanii celor doi au avut un șoc, însă, ce i-a surprins și mai tare au fost situațiile prin care au trecut ulterior.

Fosta prezentatoare TV și tatăl fetiței sale au ajuns pe primele pagini ale ziarelor, iar acest lucru a determinat-o pe blondină să ia câteva decizii radicale.

Cristina Cioran nu a vrut să dea prea multe detalii, până acum, despre schimbările care s-au produs în viața ei, însă, recent și-a găsit curajul. Vedeta a mărturisit că nu se mai gândește la o împăcare cu tatăl fetiței sale, pentru că, acesta a greșit de prea multe ori.

Adevăratul motiv al rupturii dintre Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu

De asemenea, aceasta a recunoscut faptul că i-a acordat destule șanse, însă, lucrurile nu s-au schimbat în bine.

„Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit.

Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru Viva.

Cristina Cioran a ținut să precizeze faptul că niciodată nu o să vorbească urât de cel care i-a fost partener, pentru că nu vrea ca fiica ei să aibă de suferit mai târziu. Blondina își dorește să rămână în relații bune cu Alex Dobrescu, pentru a se putea ocupa împreună de creșterea micuței Ema.

„Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți! Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.”, a mai adăugat Cristina Cioran, pentru aceeași sursă.

Cristina Cioran nu primește pensie alimentară pentru fetiță

Actrița Cristina Cioran a dezvăluit recent că nu primește pensie alimentară pentru fetiță, dar totodată refuză ajutorul fostului iubit Alex Dobrescu. După ce s-a despărțit de mama fiicei sale, bărbatul este într-o nouă relație, cu o tânără de 20 de ani. În plus, Cristina Cioran mai spune că fostul iubit nu-și îndeplinește obligațiile financiare nici față de celălalt copil al său.

În urmă cu aproape o lună, Cristina Cioran a pus punct relației cu Alex Dobrescu, cu care are o fetiță. Totul s-a petrecut pe neașteptate, ținând cont că la începutul toamnei cei doi anunțau că urmează să se căsătorească. Acum, însă, ruptura este definitivă, iar actrița a precizat că nu-l vrea în preajma ei sau al fetiței pe fostul iubit.

Cristina Cioran a declarat recent că nu dorește ajutorul lui Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, după ce s-au despărțit. Bărbatul a făcut și el unele declarații cu privire la fosta iubită, lăsând să se înțeleagă că aceasta va ajunge să regrete despărțirea.

Adauga un comentariu