Cancan

Adevăratul motiv pentru care Tiberiu Argint s-a despărțit de Andreea Bălan! Totul are legătură cu George Burcea

Publicat: 18 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevăratul motiv pentru care Tiberiu Argint s-a despărțit de Andreea Bălan Totul are legătură cu George Burcea
Tiberiu Argint și Andreea Bălan nu mai formează un cuplu de aproape o lună

Vestea că Tiberiu Argint s-a despărțit de Andreea Bălan a luat prin surprindere showbiz-ul autohton și nimeni nu se aștepta la asta, deoarece ei aveau o relație foarte frumoasă. Astfel, după aproape un an și jumătate de relație, cei doi și-au spus ADIO. Din câte se pare, motivul răcirii dintre Tiberiu și Andreea ar avea legătură cu George Burcea, fostul soț al blondinei.

După un an și jumătate de relație, Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu mai sunt împreună și au decis să-și spună adio. Zvonuri cu privire la separarea celor doi apăruseră în urmă cu doar câteva săptămâni, iar motivul pare să-l reprezinte chiar George Burcea, fostul soț al artistei.

Tiberiu Argint s-a despărțit de Andreea Bălan

Speculații cu privire la despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint circulă deja de aproape o lună de zile. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat până acum, însă pozele de cuplu ale lor au dispărut de pe rețelele de socializare. Iar acesta este un semn clar că există unele probleme. Mai mult, se pare că motivul rupturii dintre cei doi ar avea legătură chiar cu George Burcea.

Potrivit spuselor unui apropiat al celor doi, problemele au început să apară după ce în mediul online au fost postate câteva fotografii cu George Burcea alături de sora lui Tiberiu, Sonia Argint. Cei doi au participat la un eveniment, unde nu au ezitat să interacționeze. Acest lucru ar fi înfuriat-o pe Andreea Bălan, care nu s-a abținut și a reacționat imediat.

„Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tiberiu i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat, ceea ce l-a îndepărtat tot mai mult pe Tiberiu”, a declarat un apropiat al celor doi.

Ce s-a întâmplat între George Burcea și Sonia Argint

Astfel, în urmă cu o lună, George Burcea a alergat cinci kilometri la maratonul „Run in Bucharest”. La finalul cursei, fostul soț al Andreei Bălan a fost solicitat pentru un interviu realizat de Sonia Argint și un alt coleg de-ai ei de la Televiziunea Națională.

Cei doi au interacționat foarte bine în cadrul interviului, iar la final au pozat împreună, câteva fotografii cu cei doi fiind publicate în mediul online. Acest lucru ar fi enervat-o la culme pe Andreea Bălan care a „ordonat” ca fotografiile să fie șterse imediat, lucru care s-a și întâmplat. La nici jumătate de oră de la publicare, fotografiile au dispărut ca prin minune. Numai că, în urma acestui scandal, Tiberiu Argint s-a arătat destul de deranjat de atitudinea iubitei și s-a despărțit de Andreea Bălan.

Adauga un comentariu