Cancan

Andreea Bălan, divorț de fostul soț și despărțire de iubitul Tiberiu Argint. Artista începe o nouă viață

Publicat: 13 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan divorț de fostul soț și despărțire de iubitul Tiberiu Argint. Artista începe o nouă viață
La scurt timp după pronunțarea divorțului de George Burcea, Andreea Bălan s-a despărțit de iubitul ei Tiberiu Argint

Îndrăgita artistă Andreea Bălan a bifat de curând primul divorț, dar la scurt timp ea s-a despărțit și de iubitul ei, Tiberiu Argint, cu care a avut o relație timp de un an și jumătate. Așadar, dacă până astă vară totul părea să decurgă perfect în viața ei sentimentală, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa. În altă ordine de idei, Andreea Bălan este liberă din nou, iar în momentul de față artista este preocupată de anumite schimbări în viața ei.

Fără doar și poate, Andreea Bălan este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Foarte iubită de public, celebră și cu o minunată carieră în spate, totul îi merge de minune în plan profesional. Din păcate, nu același lucru se întâmplă și în plan sentimental, deoarece artista se pare că nu are deloc noroc în dragoste. Andreea Bălan a bifat până acum mai multe relații, a fost chiar și căsătorită, iar cu ultimul iubit lucrurile păreau să se fi așezat pe calea cea bună. Însă, odată cu pronunțarea divorțului de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale ei, s-a produs și ruptura de Tiberiu, ultimul ei iubit, nimeni altul decât fratele realizatoarei TV Sonia Argint Ionescu.

Andreea Bălan, divorț tergiversat

După cum aminteam, Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea timp de patru luni, după o relație de mai mulți ani din care au rezultat două fetițe. Despărțirea dintre cei doi a făcut multă vâlvă la acea vreme, deoarece George Burcea s-a aflat în mijlocul unui scandal legat de consum de droguri. La scurt timp de la separare, însă, ambii păreau să-și fi regăsit liniștea. Astfel, Andreea Bălan era într-o relație cu Tiberiu Argint, fanii crezând că de data aceasta artista va avea noroc în dragoste. Lucrurile mergeau foarte bine între ei, aceștia petrecând mai multe vacanțe de vis. Din păcate lucrurile nu au stat așa.

În privința divorțului de George Burcea, lucrurile s-au tergiversat destul de mult, ținând cont că la mijloc sunt cele două fetițe ale lor. Andreea Bălan, care are și custodia fetițelor, a solicitat în instanță șiplata pensiei alimentare pentru perioada din care cei doi s-au despărțit. Acum, că divorțul a fost pronunțat, rămâne de văzut cât va avea de plătit fostul soț al Andreei Bălan drept pensie alimentară. Dincolo de toate acesteam, și George Burcea și-a refăcut viața, acesta având o frumoasă relație, de aproape doi ani, cu Viviana Sposub.

După despărțire, Andreea Bălan a plecat în vacanță

Cum încă nu își găsește liniștea, după despărțirea de Tiberiu, artista a început să facă mai mult schimbări interesante. Momentan nu se știe dacă despărțirea este una temporară sau definitivă, pentru că niciunul dintre cei doi nu a dat declarații despre acest subiect. Însă, apropiații lor spun că bărbatul nu se implica prea tare în viața de familie și nu avea planuri de viitor în acest sens.

Cu toate acestea, Andreea nu se lasă doborâtă de nimic și își trăiește viața frumos, așa cum știe ea mai bine. Acum, celebra artistă a plecat în vacanță cu fetițele ei, la scurt timp după separarea de iubitul ei. Andreea Bălan a ales ca destinație luxosul Egipt, unde a fugit alături de persoane dragi sufletului ei, printre care și fetițele sale. Ea nu pleacă nicăieri fără cele două micuțe și imortalizează orice moment petrecut alături de ele. În altă ordine de idei, Andreea Bălan, care a bifat deja o căsnicie și un divorț, este încrezătoare în privința viitorului.

Adauga un comentariu