Cancan

Adevărul despre premiul de la Exatlon donat de Vladimir Drăghia unor copii. Ce s-a întâmplat cu cei 100.000 de euro

Publicat: 05 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevărul despre premiul de la Exatlon donat de Vladimir Drăghia unor copii. Ce s-a întâmplat cu cei 100.000 de euro

Vladimir Drăghia a donat banii pentru care a muncit mai bine de cinci luni la Exatlon asociației MagiCAMP, special creată pentru copiii aflați în suferință. Recent, actorul a povestit cum s-a decis să doneze cei 100.000 de euro copiilor bolnavi de cancer.

“Să vă spun cum a luat naștere ideea de a lua banii. Cu o seară înainte să plec la Exatlon, mi-am dat seama că aș avea 3 la sută șanse să câștig. Așa că am avut un dialog mental cu soarta și am zis că sunt dispus să dau jumătate din banii pe care i-aș câștiga unei cauze nobile. Fusesem deja voluntar pentru o ascociație care are grijă de copiii cu probleme oncologice și aveam mare încredere în oamenii de acolo. Știam că acolo este mare nevoie de bani. Prima dată m-am gândit la mine. Am zis că prefer să câștig 50 la sută din ceva, în loc de 100 la sută din nimic.

Moment revelator pentru Drăghia

Cu acest gând am plecat la Exatlon. Și pe măsură ce treceam săptămânile, șansele mele creșteau și visul începea să devină real. Și mă tot întrebam de ce există pe lumea asta copii bolnavi de cancer. Pe măsură ce mă gândeam la asta, am realizat ce noroc am, că sunt sănătos și că Zora, fiica mea, s-a născut și este sănătoasă. Atunci am avut momentul revelator și mi-am dat seama că dacă voi câștiga 100.000 de euro și voi dona 50.000, de fapt nu dau 50.000, ci iau 50.000 pentru că eu am tot ce-mi trebuie. Câtă bucurie mi-aș fi luat eu de 50.000 și câtă alinare ar aduce acelor copii banii respectivi. Și așa am ajuns să donez toți banii”, a spus Vladimir Drăghia.

„Este prietenul copiilor noștri de mai mulți ani. El a fost în diverse competiții unde a luptat pentru copiii noștri. Este prietenul lor! A mers în tabere, a înotat alături de ei. Eu mi-am dat demisia acum un an pentru a sta full time alături de ei. Eram polițist. Mi-am pierdut copilul și de mai bine de 10 ani fac voluntariat. Mulțumim pentru premiu. Ne va ajuta să aducem și mai mulți copii în tabără și să le face o viață mai bună, să le mai adunăm din durere. Oricine poate să facă asemenea gesturi.”, a declarat Florența Ilie, reprezentant MagiCamp, după ce a primit cecul de 100.000 de euro de la Vladimir Drăghia.

Adauga un comentariu