Cancan ultimă oră

Adevărul despre Ion Șmecheru’. Avea sau nu bani? Acesta se afișa deseori alături de mașini de lux și îmbrăcat la costum

Publicat: 01 dec. 2021
Ion Șmecheru
Ion Șmecheru

Culiță și Iancu Sterp au făcut pe 1 decembrie 2021 un anunț neașteptat cu privire la decesul lui Ion Șmecheru’. Unul dintre cei mai virali tineri din mediul on-line și-a pierdut viața din cauza consumului exagerat de alcool.

Ion Șmecherul a intrat în comă alcoolică. Din păcate, pentru viața acestuia nu s-a mai putut face nimic. Inima tânărului, slăbită din cauza anilor de excese, a încetat să mai bată.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața ! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a mărturisit Iancu Sterp într-o postare de pe Facebook.

Culiță Sterp a tras un semnal de alarmă cu privire la consumul excesiv de alcool.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

Avea bani Ion Șmecheru? Ce se va întâmpla cu casa acestuia

Deseori, în videoclipurile postate pe rețelele de socializare, Ion Șmecheru apărea lângă bolizi de lux sau îmbrăcat la costum. Totuși, situația financiară a acestuia era una precară. Tânărul a fost ajutat de frații Sterp care i-au construit o casă.

De asemenea, mașinile care apăreau în videoclipuri erau toate ale lui Culiță și Iancu Sterp. Totuși, în ciuda neajunsurilor, Ion încerca să-și câștige bănuții prin muncă. Cel mai probabil asta l-a făcut să devină apreciat în mediul on-line. Desigur, replicile sale comice nu pot fi date uitării.

Mai jos puteți vedea unul dintre videoclipurile în care Ion Șmecheru’ apărea îmbrăcat la costul, în fața unui bolid.

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu