Economic Local

Adi Cristi a luat nota zece la interviul pentru postul de director la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”

Publicat: 11 mart. 2020

Recent, Primăria Iași a finalizat un concurs de proiecte de management la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”. Adrian Rosentzveig, cunoscut ca Adi Cristi, a fost singurul candidat validat după selecția dosarelor. La prezentarea proiectului de management a obținut nota 9,83, iar la proba interviu a primit nota maximă. În consecință, cu o medie finală de 9,83, Adi Cristi va ocupa funcția de manager pentru o perioadă deteminată, de trei ani.

„Misiunea instituției: crearea unui cadru instituțional adecvat care să permită producția și promovarea de evenimente și activități cultural-artistice, formarea și dezvoltarea artiștilor locali, încurajarea schimbului cultural și educațional, promovarea actului cultural în rândul publicului local”, se arată în anunțul municipalității.

Municipalitatea ieșeană a organizat mai multe concursuri de la începutul anului, mai ales după ce o parte din angajați veniți prin detașare în instituție au rămas fără post în urma unei ordonanțe dată de Guvernul Orban.

Comentarii
  • mai gyitzu , daca e destept e la putere, tu daca esti prost stai in balta si arunci cu noroi , ca atata te duce mintea iar dupa ce nu mai iesi din mocirla te mananca cainii.

  • Uăi kăkăstoareo, stai dreaku in banca ta, ca nu te-a întrebat nimeni nika E deștept că știe să dea limbi în kurul cui trebuie De 30 de ani aceeași gașcă e la ciolan, indiferent de care partid e oficial la putere Șobolanii de alde jidanul ăsta sar dintr-o barcă în altă într-o clipită Că-s deștepți UĂI D-aia o să aveți voi autostradă la sfântul așteaptă, votați doar jegurile care-și văd strict de interesele personale, dar clamează că nu dorm noaptea de grija comunității

Adauga un comentariu