Sport

Adi Popa a renunțat la o avere pentru a reveni la FCSB! Câți bani are de primit de la Gigi Becali

Publicat: 03 iul. 2020
Adi Popa a plecat de la FCSB pe 30 iunie, după expirarea contractului, iar mijlocașul de bandă a dezvăluit că a renunțat la 180.000 de euro pentru a reveni, în vară.
Adi Popa a plecat de la FCSB și a dezvăluit că a renunțat la 180.000 de euro.

Adi Popa a plecat de la FCSB pe 30 iunie, după expirarea contractului, iar mijlocașul de bandă a dezvăluit că a renunțat la 180.000 de euro pentru a reveni, în vară, bani pe care i-ar fi obținut din contractul cu Reading

Adi Popa a plecat de la FCSB pe 30 iunie, după expirarea contractului, dar este în continuare „legat” de clubul patronat de Gigi Becali, din cauza procesului intentat pentru primirea salariilor din ultimele luni.
Mijlocașul de bandă a dezvăluit că a renunțat la 180.000 de euro pentru a reveni, în vară, la FCSB, bani pe care i-ar fi obținut din contractul cu Reading, iar gruparea patronată de Gigi Becali ar urma să îi plătească, în cazul unui succes la TAS, 55.000 de euro.

Adi Popa a renunțat la 180.000 de euro pentru a veni la FCSB

„Eu când am venit la FCSB, în vară, nu am venit pentru bani. Am renunțat la 180.000 de euro, pe care îi luam de la Reading, în speranța că voi veni, voi juca, așa cum mi-a fost promis de Gigi Becali, și voi recupera acei bani din bonusuri. Reading mi-a plătit o parte din salariu, altă parte a suportat-o FCSB, dar tot am pierdut 180.000 de euro. Domnul Helmut Duckadam a spus că eu mă judec pe mărunțiș și că aș putea să renunț, dar eu sunt neplătit de atâtea luni. Marți am primit șomajul pe mai. Eu din 15 ianuarie până în mai nu am fost plătit, asta înseamnă că trebuie să primesc aproape 55.000 de euro”, a dezvăluit Adi Popa.

Adi Popa, rămas liber de contract pe 30 iunie, a evoluat în 20 de partide pentru FCSB în acest sezon, reușind să marcheze trei goluri și să ofere alte două pase decisive.

Adi Popa, avertizat înaintea revenirii la FCSB!

Adi Popa a dezvăluit că un membru al staff-ului de la FCSB l-a avertizat înaintea transferului la formația „roș-albastră”, oferind ca exemple perioadele mai puțin reușite ale lui Raul Rusescu sau Cristi Tănase la revenirea la echipa patronată de Gigi Becali. Mijlocașul de bandă recunoaște că nu a ținut cont de sfatul primit, considerând că va reuși să repete evoluțiile solide din primul „mandat” de la FCSB, când a câștigat trei titluri de campion în Liga I și a intrat în circuitul echipei naționale.

„Când discutam despre revenirea la FCSB, mi-au spus persoane din club să nu mă întorc, că voi păți la fel ca Tănase și Rusescu, dar am ales să nu-i ascult, am fost Gigi Contra”, a declarat Adi Popa.

Adi Popa, revenit la FCSB în vara anului trecut, sub formă de împrumut, de la Reading, a bifat 19 apariții în tricoul „roș-albastru” în actuala stagiune, reușind să marcheze trei goluri și să ofere alte două pase decisive.
Mijlocașul de bandă a punctat în meciul care a consemnat penultima sa apariție pentru FCSB, cu Dinamo, câștigat de „roș-albaștri” cu 3-0, în prima manșă a „dublei” din semifinalele Cupei României.

5 goluri și 5 pase decisive a reușit Raul Rusescu în cele 24 de meciuri jucate pentru FCSB în sezonul 2018-2019
9 meciuri a bifat Cristi Tănase în ultimul „mandat” de la FCSB, din a doua jumătate a stagiunii 2017-2018

Adauga un comentariu