Sport

Revoltă la FCSB, după ce jucătorii au refuzat să iasă la antrenament din cauza lui Bogdan Argeș Vintilă

Publicat: 01 iul. 2020
Revoltă la FCSB, după ce jucătorii au refuzat să iasă la antrenament din cauza lui Bogdan Argeș Vintilă
Bogdan Argeș Vintilă pare să aibă zilele numărate la FCSB, după ce jucătorii au refuzat să iasă la antrenament.

Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, pare să aibă zilele numărate la echipă, după ce jucătorii lui au refuzat să efectueze un antrenament înaintea meciului cu Astra Giurgiu, nemulțumiți de ultimele declarații și decizii ale tehnicianului în vârstă de 48 de ani.

Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, pare să aibă zilele numărate la echipă. Se pare că tehnicianul a pierdut atât încrederea patronului Gigi Becali, cât și a jucătorilor. Conform Fanatik, jucătorii celor de la FCSB au refuzat să efectueze un antrenament înaintea meciului cu Astra Giurgiu, nemulțumiți de ultimele declarații și decizii ale tehicianului în vârstă de 48 de ani.

Bogdan Vintilă a declarat că unii dintre jucătorii săi, în special cei cu experiență, ar fi trebuit să arate mai multă personalitate în teren și să fie decisivi în momentele cheie. Fapt ce i-a înfuriat pe unii dintre aceștia, iar până la o mică revoltă a fost doar un pas. A fost picătura care a umplut paharul pentru fotbaliști, care erau oricum nemulțumiți de unele metode de antrenament alte tehnicianului.
De asemenea, nici Gigi Becali nu îl mai privește cu ochi buni pe antrenor, asta după ce FCSB a câștigat doar un punct în meciurile cu Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu, după ce au condus pe tabelă. În plus, discursul latifundiarului din Pipera s-a schimbat brusc. De la „pleacă doar mort”, la „este posibil” a fost doar un pas.

Mesajul lui Adi Popa, chiar înainte de Astra – FCSB

Adi Popa (31 de ani) și-a încheiat la finalul lunii iunie a doua sa experiență la FCSB. Popa a jucat ultimul meci în tricoul vicecampioanei contra celor de la Astra, scor 2-3. Rezervă, mijlocașul a intrat pe finalul reprizei a doua, minutul 74, în locul lui Ionuț Vână.
Cu aproximativ o oră înaintea primului fluier din Astra – FCSB, Adi Popa a postat pe Instagram o fotografie din primul „mandat” de la formația patronată de Gigi Becali, dintr-un meci cu Schalke din grupele Champions League, alături de mesajul: „Au mai rămas 2”, trimitere directă la situația sa contractuală.

Adi Popa, revenit la FCSB în vara anului trecut, sub formă de împrumut, de la Reading, a bifat 20 apariții în tricoul roș-albastru în actuala stagiune, reușind să marcheze trei goluri și să ofere alte două pase decisive.
Mijlocașul de bandă a punctat în meciul care va consemna, cel mai probabil, penultima sa apariție pentru FCSB, cu Dinamo, câștigat de roș-albaștri cu 3-0, în prima manșă a „dublei” din semifinalele Cupei României.

Reacția Universității Craiova la deciziile luate de șefii FCSB

Conducerea celor de la Universitatea Craiova a reacționat rapid după ce Gigi Becali a spus că se va răzbuna pe ei și că FCSB va evolua cu copiii în meciul cu CFR Cluj. Sorin Cârțu, președintele grupării din Bănie, l-a ironizat chiar pe finanțatorul roș-albaștrilor, despre care a spus că a scăpat, în sfârșit, și de blestemul locului doi.

„E treaba lui, a lui Gigi. Și dacă se ia după Universitatea Craiova e bine. Face ce vrea, e politica lui. Noi când am realizat ceva, am realizat singuri. Suntem obișnuiți. Ei și așa au vrut să scape de blestemul locului 2, au scăpat!”, a spus Cârțu.

Gigi Becali, aluzie la Marcel Popescu! Cum vrea să se răzbune pe Craiova

Concret, Becali vrea să se răzbune pe ei și a anunțat indirect că va juca cu tineretul la meciul cu CFR Cluj. Așa cum și Craiova a jucat cu Viitorul în 2017, sezon la finalul căruia trupa lui Hagi a devenit campioană, deși Viitorul și FCSB au terminat la egalitate de puncte.

„Vezi cum se întoarce roata? Vrem să promovăm și noi tinerii. Cine a promovat tinerii? Răspund cu aceeași monedă. Noi vrem să promovăm tinerii acum…nu a spus Marcel Popescu că vrea să promoveze tinerii?
Vrem și noi să promovăm tinerii. Eu sunt foarte serios, dar promovăm tinerii. Așa au jucat ei cu Viitorul”, a spus Gigi Becali, după meci.

Gigi Becali și-a adus aminte de meciul dintre Universitatea Craiova și Viitorul din 7 mai 2017, atunci când trupa lui Gică Hagi s-a impus la Pitești cu 1-0 grație golului marcat de Florinel Coman în minutul 51. Pentru că a aliniat o echipă cu mai mulți tineri jucători împotriva Viitorului, rivala din lupta pentru titlu a celor de la FCSB, conducerea roș-albaștrilor a depus atunci un memoriu la FRF împotriva Craiovei.

Adauga un comentariu