Cancan ultimă oră

Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe pârtie: „A ieșit leopardul la zăpadă”

Publicat: 17 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe pârtie A ieșit leopardul la zăpadă
Celebrul manelist, Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe Facebook, acolo unde a fost făcută publică o fotografie cu el și un fan de-al lui, pe o pârtie.

Celebrul manelist, Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe Facebook, acolo unde a fost făcută publică o fotografie cu el și un fan de-al lui, pe o pârtie.
Nimic neobișnuit până la… ținutele purtate de cei doi.

Celebrul manelist a dat moda pe pârtie, acesta a fost îmbrăcat cu o geacă de piele neagră cu blană și niște pantaloni cu print de leopard.

Mulți tineri au râs pe internet, spunând că artistul a încurcat ținuta lui cu cea a soției

Lângă el și-un tigru! Este vorba despre un fan, care a apărut îmbrăcat la ski, într-un costum de tigru. Comentariile au început să curgă la postarea cu cei doi, fiind amândoi criticați pentru felul în care s-au îmbrăcat la munte. Mai ales că unul avea pantaloni de leopard, iar celălalt avea costum de tigru.

Bineînțeles că, manelistul a fost cel care a fost aspru criticat din cauza pantalonilor “leopard” pe care-i purta.

“Juri că-i viu, dar de fapt e împăiat. A ieșit leopardul la zăpad. Pentru perechea aia de izmene a fost vânat și ultimul leopard de la noi din țară. De unde are costumația Adrian, că vreau și eu.
Am auzit că anul ăsta se poartă animal print, orice femeie care se respectă trebuie să aibă așa ceva în garderobă. A uitat pijamaua la soție pe el. Data viitoare vine pe pârtie în ștrumf. Minunea de pe pârtie”, au fost doar câteva comentarii ale internauților, la postarea cu Adrian Minune.

Adrian Minune dă o avere pe haine

Celebrul manelist, Adrian Minune este cunoscut pentru faptul că are numai haine scumpe în garderoba personală, haine de firmă, căci așa se imbracă la fiecare apariție publică pe care o are.
Fie că-i vorba despre o piesă, acolo unde cântărețul nu renunță la costumele în care a fost văzut de fiecare dată, ori despre evenimentele private la care participă, unde se îmbracă tot elegant, Adrian Minune este o apariție, care te lasă cu gura căscată, de fiecare dată. La fel s-a întâmplat și pe pârtia de ski, acolo unde manelistul nu a renunțat la stilul extravagant.

Adauga un comentariu