Actualitate

Adrian Năstase, după ce s-a vaccinat: De ce nu a publicat „o poză cu mușchi”

Publicat: 24 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Năstase după ce s-a vaccinat De ce nu a publicat o poză cu mușchi
Adrian Năstase, fost premier al României

Adrian Năstase, fostul premier al României, a anunțat că s-a vaccinat în cursul zilei de sâmbătă, 23 ianuarie.

Adrian Năstase a scris pe blogul său că nu a pus „o poză cu mușchi” deoarece el crede că cititorii săi sunt mai interesați de neuronii conducătorilor decât de mușchii acestora.

„Ieri m-am vaccinat. M-am gândit că efectul principal este mai important decât eventuale efecte secundare. În plus, am așteptat o zi înainte de a vă spune că totul e în ordine”, a scris, duminică, 24 ianuarie, Adrian Năstase pe blogul său.

Adrian Năstase: „Lucrurile au funcționat corect“

Fostul președinte social democrat a precizat că a constatat că lucrurile au funcționat corect în legătură cu toată procedura de vaccinare.

„Am constatat că lucrurile au funcționat corect: medic de familie, programare, notificare (cu rapel) pe platforma dedicată, punctualitate la vaccinare la Spitalul de urgență Floreasca (unde eram arondat). Nu am pus o poză cu mușchi pentru că m-am gândit că cititorii mei sunt mai interesați de neuronii conducătorilor decât de mușchii acestora”, a conchis Adrian Năstase.

Florin Cîțu, poză după ce s-a vaccinat anti-COVID-19

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat sâmbătă, 16 ianuarie, anti-COVID-19, la Spitalul Militar de Urgență „Carol Davila“ din Capitală.

Prim-ministrul a venit la centrul de vaccinare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

„Foarte ușoară această vaccinare, Nu am simți nimic. I-am zis doamnei asistente. De aceea m-am ridicat la final. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. E important să înțelegem că rămânem la obiectivul de a avea 10.400.ooo de români vaccinați până în septembrie. Foarte mulți români vor să se vaccineze”, a declarat după ce s-a vaccinat Florin Cîțu.

Mușchii l-au făcut „viral“ pe Klaus Iohannis

Mușchii lui Klaus Iohannis au făcut furori! Președintele s-a vaccinat, vineri, împotriva noului coronavirus, marcând astfel debutul etapei a doua a campaniei de imunizare în România. Însă, nu doar prin acest lucru șeful statului a atras atenția, ci și prin condiția sa fizică.

Doamnele, dar și domnii au observat brațele musculoase ale lui Klaus Iohannis, bine lucrate la sală. Așadar, reacțiile nu au ezitat să apară, și pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de glume.

Mușchii lui Klaus Iohannis au făcut furori

Mușchii lui Klaus Iohannis au făcut furori! Klaus Iohannis a fost subiectul principal al zilei de vineri, 15 ianuarie. Atât prin faptul că a marcat începutul etapei a doua a campaniei de imunizare în România, deoarece s-a vaccinat anti-covid, dar și datorită condiției sale fizice. Președintele a atras atenția cu mușchii săi, bine lucrați la sală, atunci când i s-a administrat vaccinul. Astfel, pe rețelele de socializare au apărut valuri de reacții și mulțimi de glume.

Una dintre ele este o imagine cu o bancnotă de 500 de lei pe care apare președintele în momentul când s-a vaccinat, unul dintre brațele sale musculoase fiind scoase în evidență

O altă glumă, este o imagine în care chipul lui Klaus Iohannis este înlocuit cu Mihai Eminescu. Președintele s-a vaccinat în ziua când s-au împlinit 171 de ani de la nașterea marelui poet al României.

Comentariile internauților nu au ezitat și ele să apară la aceste fotografii:

„La următoarea conferinta de presă: Domnule preşedinte, ne puteţi spune cât ridicaţi”? / „Iohannis n-a vrut sa se vaccineze în decembrie, în prima etapa a campaniei, ca să mai lucreze puţin la sală”/ Boss, respect pt muşchii aia! M-am apucat sa fac flotari după ce am văzut imaginile”, sunt doar câteva dintre glumele care au apărut pe seama președintelui!

Adauga un comentariu