Actualitate

Adrian Stroe de la „Chefi la cuțite” trăiește o adevărată dramă. Își crește singur cei doi copii

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Stroe de la Chefi la cuțite trăiește o adevărată dramă. Își crește singur cei doi copii
Semifinalistul Adrian Stroe a fost emoționat până la lacrimi de vizita copiilor săi în platoul emisiunii Chefi la cuțite

Adrian Stroe, semifinalistul de la „Chefi la cuțite”, trăiește o adevărată dramă în plan personal, după ce soția l-a părăsit și a rămas singur cu copiii. Cu toate acestea, el a reușit cumva să depășească acele momente și este mulțumit de viața sa. Mai mult, Adrian Stroe a fost foarte fericit când și-a văzut copii în platoul emisiunii, înainte de finală.

Adrian Stroe, unul dintre concurenții ajunși în finala de la Chefi la cuțite, a avut parte de momente emoționante. Spre finalul sezonului 10 al emisiunii Chefi la cuțite, concurenții au ajuns să le ducă dorul celor dragi. Este și cazul lui Adrian Stroe, care a avut parte de o mare surpriză, după ce copiii săi au venit în platoul emisiunii. Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce soția sa i-a părăsit.

Adrian Stroe de la „Chefi la cuțite” trăiește o adevărată dramă

Într-una din edițiile finale ale emisiunii, concurenții Chefi la cuțite au avut parte de momente emoționante. Adrian Stroe a avut marea surpriză de a-și vedea cei doi copii în platoul emisiunii. Venirea micuților a fost o oportunitate perfectă pentru ca Adrian să facă dezvăluiri cu privire la situația familială grea prin care trece.

Povestea de viață a lui Adrian Stroe este una aparte. Venirea celor doi copii ai săi în platoul Chefi la cuțite a fost un prilej bun pentru ca Adrian să lupte pentru visul lui. Mama copiilor săi l-a părăsit și a lăsat micuții cu tatăl său, iar acesta îi crește singur.

Vizitat de cele mai dragi persoane, Adrian Stroe și-a strâns în brațe copiii, care au venit însoțiți de bunica lor. Concurentul a profitat de situația și a povestit care este situația în familia sa. Fosta sa parteneră, mama copiilor, a plecat și i-a lăsat pe cei mici, iar el îi crește singur.

Adrian Stroe a fost părăsit de mama copiilor săi

La testimoniale, Adrian Stroe, a declarat că mama copiilor săi a plecat, iar el a rămas singur să crească doi copii. Din fericire, semifinalistul Chefi la cuțite are parte de ajutorul familiei sale. Mama, sora și bona îl ajută să-i crească pe micuți.

„Îi cresc… Mă ajută mama, sora și bona. Soția, momentan, nu știu unde este. Din ce am înțeles acum o perioadă bună de timp, era prin Germania. Când o să vină în țară are dreptul să-i vadă, Doamne ferește, nu se pune problema. Poate să-i și ia o zi, două, fără probleme. Custodia este la mine. A avut ceva probleme fosta și cred că a înțeles, adică oricum îi câștigam prin lege”, a povestit Adrian Stroe.

Adauga un comentariu