Cancan

Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre Laurette. “Eu am dus-o la spital…”

Publicat: 18 mart. 2021
adriana bahmuteanu in geaca rosie si laurette batuta
Adriana Bahmuteanu a vorbit despre incidentul in care a fost implicata Laurette saptamana trecuta

Adriana Bahmuțeanu a spus adevărul despre Laurette, la o săptămână de la tragicul eveniment petrecut într-un hotel din Capitală. Frumoasa mulatră susține că s-a născut a doua oară după ce a reușit să scape în viață din mâinile lui Marcel Tătic, un bărbat de 44 de ani din Brașov. În cadrul emisiunii “Xtra Night Show” a fost dată publicitării scrisoarea medicală a artistei după ce a fost snopită într-un hotel din centrul Capitalei.

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu au fost cele care au dus-o pe mulatră la spital.

Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre Laurette

Specialiștii care au îngrijit-o pe Laurette au menționat în documentul oficial faptul că mulatra prezenta următoarele probleme: cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre, indurare și inflamație mamară stângă și că riscă să facă tromboze care se pot duce către un organ vital.

În urma loviturilor primite, cântăreței  i s-a deplasat implantul stâng și urmează să se opereze.  Marcel Tătic a lovit-o de mai multe ori cu capul de vasul de toaletă și s-a ales cu un hematom de la cap, spune Laurette.

“Eu am dus-o la spital pe Laurette, împreună cu Claudia Ghițulescu. Avea un sân lovit, genunchii făcuți praf. Nu vroia să meargă, că nu avea cu cine să lase fata! Nu avea un centimetru de piele care să nu fie afectat. Mi se pare că Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat. O să sun la domnul ministru de interne să vedem ce se întâmplă cu cazul lui Laurette.

Părerea mea e că e tentativă de omor. Era un fel de iubit, se întâlniseră înainte, omul o curta insistent din luna ianuarie. A cucerit-o după câteva întâlniri pe la cafele. Poliția a tratat cu superficialitate cazul și nu au arestat agresorul pentru faptul că Laurette nu avea vânătăi pe față”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la “XNS”, difuzat la Antena Stars.

Laurette a depus o plângerea penală împotriva lui Marcel Tătic

Laurette și avocatul ei, Vlad Hosu, au depus o plângerea penală împotriva lui Marcel Tătic. Oficiali din cadrul poliției au anunțat că primele declarații în acest caz se vor face astăzi, 18 martie 2021.

“Sunt oripilată câtă ură poți avea pentru un om! Știam că sunt urâtă de lume, însă, acum m-am convins cât de cruzi sufletește pot fi oamenii, ce inimă poți să ai să dorești moartea unui om și cum se pot bucura de răul tău? Câtă răutate să ai pentru un om să-l urășit atât de tare, să-l pui la zid și să-l jignești în ultimul hal, de la: «maimuță, canibal, cioară» etc! Am greșit și recunosc, îi cer iertare Lui Dumnezeu, să arunce primul piatra care este fără de păcat!! Mulți consideră că femeia care a greșit trebuie tratată urât, bătută, agresată fizic. (…).

Mă șochează femeile din online care jignesc fără milă, femei care știu că și eu sunt femeie, și, lăsând la o parte orice motiv, și eu sunt femeie chiar dacă Dumnezeu m-a lăsat negresă, asta a fost voința Lui, să vin pe Pământ neagră, femei care știu că am fost bătută, agresată fizic, umilită și fără libertatea de a ieși din cameră, care s-a luptat cu agresorul să scape cu viață, se bucură de răul meu.

Mă întreb ce inimă au, jignesc fără încetare, maimuță, cioară, neagră împuțită, urangutan, cuvinte de neimaginat! Să dorești moarte unui om doar că a mers să se întâlnească cu cineva, doar că e de altă culoare, e ceva ce mintea mea nu poate percepe. Nu doresc decât că Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți, să lăsam ura și să fim mai buni. (…)”, a scris Laurette în urmă cu două zile pe contul ei de Instagram.

Adriana Bahmuțeanu a spus adevărul despre Laurette, la o săptămână de la tragicul eveniment petrecut într-un hotel din Capitală în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Comentarii
Adauga un comentariu