Cancan

Diagnosticul crunt primit de Laurette după bătaia încasată în camera de hotel. Ce i-au descoperit medicii la nivelul capului

Publicat: 17 mart. 2021
laurette poza profesionala
După bataia încasată în camera de hotel, Laurette a primit un diagnostic crunt de la medici

Veste bombă în showbiz-ul românesc. După bataia încasată în camera de hotel, Laurette a primit un diagnostic crunt de la medici. Se pare că bătaia i-a provocat multiple răni la nivelul întregului corp, iar medicii se văd nevoiți să o opereze.

În seara de 9 martie o veste avea să zguduie România. Celebra mulatră Laurette ar fi fost bătută în zona Centrului Vechi al Capitalei. Incidentul s-ar fi petrecut din cauza faptului că vedeta nu s-ar fi înteles la bani cu unul dintre clienții săi. Mulatra ar fi negociat un preț cu bărbatul, însă întreaga discuție a luat o cu totul altă turnură.

Diagnosticul crunt primit de Laurette după bătaia încasată

Starea de sănătate a lui Laurette nu e foarte bună, după bătaia încasată pe 9 martie într-un hotel din centrul Capitalei. Vedeta suferă foarte mult după acel eveniment, iar medicii se văd nevoiți să o opereze

După ce au ținut-o o noapte întreagă sub observație, medicii au dat verdictul: multatra a fost bătută cu bestialitate, fapt ce i-a provocat multiple răni la nivelul întregului corp. Deocamdată, individul care a lovit-o atât de grav este în libertate, chiar dacă Laurette a decis să-i facă plângere penală. În funcție de încadrările juridice, se vă decide și de ce infracțiune vă fi acuzat individul, care, spune Laurette, ar fi atras-o într-o capcană bine pusă la punct.

Laurette se pregătește de operație

În urma bătăii, Laurette prezintă următoarele: cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept. Toate acestea au necesitat consulturi riguroase, atât în ceea ce privesc membrele inferioare traumatizate, cât și rănile de la cap care îi pot pune viața în pericol mulatrei.

Situația e cu atât mai îngrijorătoare cu cât deplasarea implantului mamar presupune o nouă operație prin care acesta să fie repus în poziția inițială și naturală, iar în eventualitatea apariției vreunul hematom în zona rănită, Laurette poate dezvolta complicații grave.

În aceste momente este luată în considerare și starea agresorului din seara respectivă. Se pune problema unui consum de substanțe interzise, care i-ar fi putut cauza această izbucnire violentă individului, dar și starea de calm avută în urma consumării incidentului din camera de hotel, odată cu intervenția polițiștilor la fața locului.

Șerban Huidu, despre Laurette

Huidu crede că bărbații care au spus că Laurette merită loviturile violente încasate nu au nicio șansă la “reabilitarea” unei logici corecte. Prezentatorul TV a precizat că este șocat de atitudinea urâtă pe care au avut-o unele dintre femei la adresa mulatrei. “Mulți bărbați consideră că femeia este o boarfă și că merită bătută, că doar este panaramă.

”Cu ăștia nici nu mi-aș bate capul, e clar că atât se poate, gândesc cu c#*#^, aia e capacitatea lor maximă, nu îi schimbi. Ăștia-s ăia de-și caftesc nevestele, «că știu ele ce vor face» sau care-și ard copiii cu câte o palmă pe motiv «Păi, daca nu asculta!». Nu ăștia mă șochează, ci femeile. Foarte multe consideră că «aia și-o cere», «dă-o dreaq de panaramă!», «borfette, așa meriți» etc… Femei care știu că altă femeie a fost bătută, iar ele, în loc să empatizeze cu ea, se bucură. Asta mă sperie”, a transmis prezentatorul într-un articol apărut recent pe site-ul Cronici pe bune.

Comentarii
  • Ți-aș dori și ție un astfel de tratament…Câtă nemernicie…Dar cel care a fost pe rol de bătăuș ce merită …inchi(qui)zitorule . Așa înțeleg masculii să-și arate virilitatea? Cine l-a obligat să meargă cu o târfă (!) ? Dacă nu-i place să stea lângă nevastă…curvarul drakului! V-ați obișnuit să acuzați mereu femeia, dar el masculul ce hram poartă? E mai cinstit, mai puțin păcătos???? Asta dovedește incultură, lipsă crasă de educație…mitocănism de mahala…

  • De ce suntem atît de răi?dacă se întîmpla unui bărbat toți îl victimiza,dar dacă este femeie toată lumea sare cu gura ,indiferent cum ar fi femeia trebui

Adauga un comentariu