Titlurile zilei

Afaceristul Giani Canschi vânează proprietățile din cea mai căutată zonă din Iași! A plătit pe loc o sumă importantă. A făcut milioane de euro cu instituțiile publice

Publicat: 06 mart. 2021
Giani Canschi și noul imobil achiziționat
Constructorul Giani Canschi a cumpărat o proprietate de pe strada Sărărie

Abonat la contractele cu instituțiile publice, afaceristul Giani Canschi investește în clădirile din zona Sărărie. A cumpărat clădirea pentru o rudă. Tranzacția a fost finalizată recent. Investitorul nu ia în calcul să dezvolte un proiect imobiliar

Noi tranzacții imobiliare au fost identificate pe strada Sărărie, din municipiul Iași. Constructorul Giani Canschi s-a arătat interesat de un imobil situat pe strada Sărărie, nr. 20, pentru care a plătit suma de 180.000 de euro. Terenul are o suprafață de 572 de metri pătrați. Proprietatea a fost cumpărată de la Marcel Gârbaciu. Contactat telefonic, afaceristul a precizat că nu va încerca să dezvolte un proiect imobiliar, cum ar fi un bloc de locuințe colective.

„Nu vreau să dezvolt niciun proiect imobiliar. Am cumpărat pentru casă, ca să stea cineva din familia mea. Acolo nu se poate construi, lățimea terenului nu e de nici 10 metri. O voi renova și va fi folosită ca locuință”, a precizat Giani Canschi.

 

Giani Canschi a prins cel mai mare contract de asfaltări din județul Iași

Prin firmele de construcții pe care le deține, Giani Canschi a câștigat o licitație importantă pentru asfaltarea drumurilor din comuna Golăiești, din județul Iași. Anul trecut, prin societatea Daroconstruct SRL, afacersitul a câștigat licitația în valoare de 8,5 milioane de euro, fără TVA. Proiectul presupune asfaltarea drumurilor pe o lungime de 38,3 kilometri. Comuna Golăiești se află la intersecția a două drumuri județene: DJ 249 dinspre Victoria spre Ungheni – Iași și DJ 249A dinspre Iași spre Ungheni – Iași. Proiectul este finanțat din Fondul de Dezvoltare și Investiții. Este una dintre cele mai mari sume primite de o comună din județul Iași, pentru proiecte de infrastructură. Procedura a fost organizată de Compania Națională de Investiții SA.

„Analizând necesitățile comunității privind starea drumurilor aflate în adminstrarea Comunei Golăiești, se consideră prioritar pentru asigurarea cadrului de dezvoltare economico-comercial al acesteia. Structura rutieră actuală este una improprie traficului auto și a circulației pietonale. Circulația vehiculelor și autovehiculelor se desfășoară anevoios în orice anotimp, nefiind asigurate condiții minime pentru viața și activitatea locuitorilor”, se arată în caietul de sarcini.

În 2019, cifra de afaceri a societății a fost de 61,5 milioane lei, profit de 3,6 milioane lei, datorii de 15,54 milioane lei, cu 192 de angajați.

Comentarii
  • Acolo sta la Minzatesti seful de post Paduraru Duduta ,un fost politist de cariera de pe la Belcesti unde a avut relatii de cuncubinaj cu Tifui Mariana si Amoasei A lexandrina de pe la Belcesti -Munceni

  • Paduraru Duduta nu e cumva politistul sef de post care nu a fost in stare sa faca o scoala de soferi ?
    Ba,da ,e politistul care o iubea in secret pe CAPRA NEAGRA de la Munteni ,ca a ajuns sa se bata cu Chitic Florin de la aceasta japita curva .

  • Bla bla blaa , a pus ochii peste gard !, e doar un avanpost la ce urmeaza !, 570+ 2160 = 2730 mp.., cu pilele pe care le are si miscarile in zona gri a legalitatii o sa tranteasca acolo un complex rezidential destul de mare !, gandeste el !, eu cred ca o sasi franga gatul financiar acusica, daca ma intreaba o sai spun de ce

Adauga un comentariu