Horoscop

Spune-mi ce zodie ești, ca să îți spun de ce boală suferi

Publicat: 14 apr. 2021
harta astrologie care iti spune de ce boala poti suferi in functie de zodie
Astrologia medicală începe să acapareze teren și în România, deși e mai greu de crezut cum astree ar putea influența starea de sănătate a omului

Se spune că ce ţi-e scris în astre, se întâmplă. Chiar şi horoscopul zilnic poate avea dreptate, dacă e scris bine. Ştiai însă că planetele îţi pot influenţa sănătatea? Dr. Ciprian Tărâcă spune că această disciplină, veche de mii de ani, are răspuns pentru noi. Trebuie doar să o desluşim.

Astrologia medicală este mai puţin abordata la noi în ţară. În ea însă găsim multe răspunsuri.

„Fiecare om are anumite misiuni de îndeplinit în viață și, dacă se îndepărtează de la scopul lui, apar diverse avertismente, printre care și bolile”, spune dr. Ciprian Tărâcă.

Ştiai, spre exemplu, ca fiecare om are predispoziţie către anumite boli, în funcţie de meridianele energetice? Hai să vedem de ce boli poţi suferi, în funcţie de zodie.

Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun de ce boală poți suferi

Berbec. Organul afectat: capul. Poţi avea probleme la sinusuri, creie, nas, maxilar superior.
Taur. Persoanele născute în zodia Taur pot avea probleme la: urechi, gura, maxilar inferior, gât, ceafă, glanda tiroidă.

Gemeni. Posibile probleme la: sistem nervos, căi respiratorii, plămâni, claviculă, coaste, umeri, brațe, mâini. Pentru a relaxa sistemul nervos, poți folosi ceai de ciuboțica cucului.
Rac. Probleme posibile la: ochiul stâng, sâni osul pieptului (stern), stomac, duoden.

Leu. Nativii Leu se pot plânge, de-a lungul vieţii, de probleme la: coloana vertebrală, ochi (mai ales cel drept), inimă, cu sistemul circulator.
Fecioară. Se plânge uneori de probleme în aceste zone: apendice, intestine, vezica biliară, splină, pancreas.

Balanță. Posibil posibile probleme renale (inclusiv la glandele suprarenale) sau în zona lombară.
Scorpion. Nativii Scorpion pot avea afecţiuni la: anus, rect, organele genitale interne şi externe. În funcție de probleme, se poate apela la un remediu naturist, și anume ceai de pelin.

Săgetător . Posibile probleme cu oasele, mai ales la coapse, coccis, femur şi şolduri. Din cauza stresului, poate fi afectat şi ficatul.
Capricorn. Nativii acestei zodii au probleme, conform astrologiei medicale, cu articulaţii şi oasele, dar şi cu fierea sau pielea.

Vărsător. Posibile probleme în cazul sistemului nervos, dar şi la glezne şi gambe. Picioarele reci sunt o probleme, spre exemplu, de circulaţie la membrele inferioare.
Pești. Nativii Peşti trebuie să aibă grijă atât cu sistemul limfatic, cât şi cu laba piciorului.

Astrologia medicală – Răspuns la unele probleme

Iată ce spune dr. Ciprian Tărâcă, medic cu specializare medicină de familie, despre astrologia medicală:

„Astrologia medicală este un sistem extrem de complex în care sunt analizate influența astrelor asupra pacientului și se scot în evidență temele de viață ale acestuia. Astfel, se pot observa derapajele de la ceea ce trebuia să facă și ceea ce a dus la modificarea stării de sănătate. De cele mai multe ori, îndepărtarea de la traseul corect duce la degradarea stării de sănătate. Problemele nu apar imediat, ci omul este avertizat prin anumite semne. Dacă nu ține seama de ele, poate apărea boala. Apoi, dacă persoana repară greșelile făcute și își schimbă atitudinea, dispar și simptomele”.

Adauga un comentariu