Titlurile zilei

Ai pățit vreodată așa ceva într-o stație peco Mol? Uită-te atent când alimentezi. Ți se poate întâmpla în orice moment, iar angajații îți râd în nas – FOTO

Publicat: 15 dec. 2023
_____ Vizualizări 22 Comentarii
Ai pățit vreodată așa ceva într-o stație peco Mol Uită-te atent când alimentezi. Ți se poate întâmpla în orice moment iar angajații îți râd în nas - FOTO
În stația peco Mol din Păcurari combustibilul curge pe lângă pistolul cu care ieșenii ăși alimentează autoturismele

În stațiile de carburant Mol, ieșenii sunt tratați cu o mare lipsă de bun simț. Angajații răspund cu zeflemism clienților care se plâng de defecțiunile sesizate la pompă și de lipsa consumabilelor

Deși se simte tot mai mult scumpirea carburantului în buzunarele ieșenilor, marile companii au ajuns să trateze clienții cu dispreț. În stația Mol din Păcurari, dar și în alte puncte de lucru, orice client care vrea să facă o reclamație este tratat cu bătaie de joc și indiferență de personalul angajat.

În stațiile peco Mol, ieșenii sunt tratați în bătaie de joc

Recent, clienții care și-au alimentat autoturismele în stația de carburant deținută de Mol România, din Păcurari, au sesizat faptul că pistoalele sunt defecte, iar o parte din combustibil curge direct pe mâini. Mai mult decât atât, unii dintre aceștia au sesizat și faptul că mizeria este la ea acasă, mănușile de unică folosință și șervețelele pentru mâini lipsesc cu desăvârșire, iar personalul afișează o atitudine sfidătoare, fiind deranjat ori de câte ori este sesizată vreo problemă. Este important de precizat faptul că nu este un caz izolat în care ieșenii reclamă situațiile deplorabile, lipsa materialelor esențiale, dar și atitudinea grosolană a personalului din stațiile peco, precum Mol sau chiar Petrom.

„Am transmis angajaților problema, nu este prima dată când se întâmplă. Mănuși și hârtie pentru șters mâinile pun doar când au ei chef, e efectiv mizerabilă benzinăria. Este o adevărată bătaie de joc. Nu e normal să alimentezi și efectiv să curgă benzina pe mâinile tale. Cum spuneam, am intrat în peco și am sesizat. Știți care a fost atitudinea? «Dacă nu vă convine, nu aveți decât să faceți o reclamație scrisă». E normal așa?”, a spus unul dintre ieșenii care au sesizat problema.

Angajații stației peco Mol din Păcurari neagă situația. Aceștia susțin că nu au primit nicio sesizare

Pe de altă parte, reporterii BZI au fost la fața locului și au întrebat angajații stației peco dacă au primit sesizări, fie ele și verbale, cu privire la problema pistoalelor de alimentare din stațiile de carburant și la lipsa consumabilelor. Aceștia au transmis faptul că nu au primit nicio reclamație, iar dispozitivele se mai murdăresc, dar sub nicio formă nu s-ar scurge combustibil.

„Nu am avut astfel de reclamații, acum vă aud pentru prima dată. Sunați la București, poate a fost trimisă acolo vreo reclamație”, au spus angajații stației peco Mol din Păcurari.

Reporterii BZI au sunat la linia verde Mol, îndrumați de angajații stației peco din Păcurari, la numărul de telefon 0800 800 665, unde li s-a transmis faptul că până în prezent nu a fost transmisă nicio reclamație scrisă.

„Informări, din păcate, în acest sens încă nu am primit și nici reclamații nu au fost înregistrate în ultima vreme despre acest subiect”, a transmis Cristea Zamolxe.

Este important de precizat că angajații de la București nu au transmis faptul că vor verifica în teren situația semnalată.

Ieșenii care au alimentat în stațiile peco Mol din Păcurari și au reclamat angajaților defecțiunile pistoalelor de la pompele de carburant au fost întâmpinați de atitudinea sfidătoare a personalului. Mai mult decât atât, în locație nu sunt puse la dispoziția clienților mănuși de unică folosință și șervețele.

Comentarii
  • Mai notati si ca supapa de conectare la valva rotii pentru a putea folosi compresorul de aer e defecta de cateva luni, precum si ca locul de acces la compresor mai este uneori ocupat de catre vreun autovehicul al carui proprietar NU este… cunoscut sau de gasit nicicum de catre personalul respectivei unitati!

  • Ăsta este un articol la comandă! Eu in 99% din cazhri alimentez la statia Mol din Păcurari și nu am întâlnit niciodată asemenea caz. Nici la pompă și nici în atitudinea lucrătorilor!

  • Pt Dan.SP!!! La Bucium Mol din lipsa de pregătire angajații nu vor sa isi prinda urechile cu ofertele si castigurile de la țigări și informeaza ca nu au promoții .Isi insusesc ei scrumierele ,brichetele etc .Cand se nimeresc cei cu greață pun imediat țăruși la gaz si spun ca nu au gaz sau nu au personal calificat sa faca alimentarea cu gaz.Apa din galetile pt sters parbrizul este infecta seamana cu coca cola :).Sa nu mai spun de suportii de aters parbrizul…

  • Benzina este mai bună și nu mi s-a întâmplat niciodată să găsesc un pistol defect. Intr-adevăr, n-am văzut mănuși, dar de aici și până la „mizerabilă” este cale lungă.

  • Eu alimentez numai de acolo, de ani de zile! E in drumul meu si au si benzina fb. Dimpotriva sant oameni faini toti , la mine vine un baiat cu bun simț, pune combustibil, plateste, curata parbrizul daca trebuie..bravo! Nu stiu cum il cheamă ca i as da si numele ! E un baiat tanar , voinic!🤗

  • Eu nu alimentez niciodata de la Mol. Cei care alimenteaza de acolo sunt niste bozgori care fac buzunarul gros Ungariei ca sa mai cumpere dupa de la noi proprietati…

  • MOL=BOZGORI=ORBAN====^=====MOOIE LA UNGURI,CINE DREAQ VA PUNE SA ALIMENTATI DE LA JEGURILE ASTEA??BAGATI ROMPETROL,MAXIM PETROM(CA SI ASTIA E DE LA AUSTRIA….SA LE DAM SI LOR UN PIC DE CIOCAN LA BOT 98)

  • Ma doare in p ..de patriotismul vostru! Eu stiu ca trebuie sa pun cel mai buna benzina la masina si ..punct! Iar mol are cea mai buna benzina-motorina chiar daca sint anti-unguri! ..loc 2- omv, 3- rompetrol, 4 -socar, 5, lukoil- schell etc …..petrom ?,,,fereasca-va sfantu’ , n am mai putut pleca cu masina din peco, era tancul aproape gol(explicatie),combustibilul e plin de impuritati !

  • Angajatul nu are de unde sa puna manusi si hartie daca nu primeste de la firma din cauza trebuie sa faci reclamatie scrisa sa o vada superiorii

  • Pt ,, patriotul” cu unguri, bozgori, etc… PATRONI : SCHELL – englezi , MOL -unguri , PETROM – 20% stat roman, restul fonduri de investitii straine, ROMPETROL- Kazasthan , SOCAR -azerbaidjan, OMV- austrieci , LUKOIL-rusi ….asa ca nu mai mancati aiurea, santem vanduti total ! Aș fi curios patriotule, de la ce hipermarket cumperi sa-ti spun din ce tari straine papi pt ca din piața sigur nu cumperi ! 🇧🇪

  • Daca e adevarat ce sustineti de ce mai alimentati de acolo? Schimbati firma pentru ca sunt si alte statii de benzina in Iasi. Personal nu am alimentat decat ocazional la statii MOL si nu am avut motive de nemultumire.

  • Mol cumpara carburantii pe care ii vinde tot de pe piata locala, de la Petrom, Rompetrol etc la care adauga aditivi conform retetelor proprii. Nu se aduce nimic din Ungaria, terminati cu patriotismul de weekend.

  • Am patit si eu ,nu s a inchis pompa cand am ajuns la casa din cauza pistolului ..nu intrase in locas bine acum vad ca mai multi au patit asta , a trebuit sa ma intorc inapoi sa l imping mai bine in locas…in rest eu doar de la MOL alimentez .

  • Pe camerele de supraveghere si au peste tot in benzinarie, se pot vedea imaginile si se poate verifica daca ceva e in regula sau in neregula. In rest doar comentam cu totii.

  • La OMV au renunțat la mănușile de unică folosință. Cică ar vrea sa salveze planeta, așa. Ei, o companie petrolieră! O cam sug prin batista 🙂

  • Dan fan de mool, tu ești ăla care face virajul stânga pe linie continuă în dreptul școlii Petru Poni și pune de 50 lei motorina in cazan?

  • Benzina și motorina de la Mol sunt cele mai scumpe și serviciile ar trebui să fie pe măsură, dar de la un timp scad. La Mol Podu de Piatră din timpul pandemiei nu mai pun mănuși motivând că se fură, bine că pot avea toate celelalte benzinării. Revista au scos-o, punctele cu cardul OTP nu se mai dau, promoțiile sunt cu obiecte foarte scumpe, pe care le achiziționezi mai ieftin din comerț. Tombolele sunt cele mai dubioase, majoritatea câștigătorilor sunt unguri.

  • 1. GPL ul de MOL a blocat de vreo 2 ori sistemele masinii, 2.pompa de la pc 3 pe Motorina super cam zicea azi ca rezervorul meu e plin cand era gol. cei de la MOL au zis ca nu am pus pompa bine. 3. oricum angajatii sunt totdeauna draguti. 4.la concursuri sunt afisati castigatorii si sunt din toate zonele 5. masina mea in final a respirat usurata azi cand i-am pus motorina de MOL. merge la sfert de cheie desi e la majorat

  • Nu numai în Iași se întîmpina neplăceri la Mol. Eu am alimentat în Tg Jiu pe Victoria si după alimentare am vrut să cumpăr un lichid de parbriz pe puncte și am fost refuzat. Deci….

Adauga un comentariu