Titlurile zilei

Ajutor din Ceruri, primit de iubita tânărului carbonizat în accidentul de la Lețcani! Ștefania, după ce a reușit să ia Bacalaureatul: „Simțeam că parcă sunt împinsă de la spate!”

Publicat: 28 iun. 2022
o imagine cu Stefania, iubita lui Danut Iliescu, cu notele de la bac
În ciuda pierderii suferite, tânăra a luat la examenul de Bacalaureat nota 8. Astfel, Ștefania a obținut la Limba și Literatura Română nota 7,6, la Matematică nota 8,5, iar la proba la alegere, Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, nota 7,9

Ștefania, iubita tânărului carbonizat în accidentul de la Lețcani, a promovat examenul de Bacalaureat, obținând nota 8.00. În ciuda șocului și a suferinței prin care a fost nevoită să treacă în ultima lună, tânăra a reușit să-și finalizeze studiile și chiar să obțină o notă bună la examenul maturității.

Ștefania îi promisese iubitul său că va lua BAC-ul și permisul auto. În ciuda eforturilor depuse, tânăra a picat traseul, însă, în ceea ce privește Bacalaureatul, Ștefania s-a descurcat mai mult decât onorabil, obținând nota 8.00. Fata s-a ambiționat să ia BAC-ul și consideră că și iubitul său, de sus, din Cer, a ajutat-o să reușească.

Ștefania, iubita tânărului carbonizat în accidentul de la Lețcani, a luat BAC-ul cu nota 8.00

Ștefania, iubita tânărului mort în accidentul rutier din Lețcani, a reușit să promoveze examenul maturității cu o notă bună. În ciuda pierderii suferite, tânăra a luat la examenul de Bacalaureat nota 8.00. Astfel, Ștefania a obținut la Limba și literatura română nota 7.60, la Matematică nota 8.50, iar la proba la alegere, Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, nota 7.90. Ștefania a învățat la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași. Același liceu îl absolvise și Dănuț, cei doi cunoscându-se încă de când tânărul era pe băncile școlii și erau într-o relație de aproape doi ani.

Tânăra a postat pe Instagram un mesaj emoționant, dedicat iubitului său, Dănuț Iliescu. Ștefania susține că a reușit să se mobilizeze și să susțină examenul de Bacalaureat, motivată fiind de promisiunea făcută iubitului său.

„În seara accidentului, am spus că nu mai dau BAC-ul, a doua zi am avut de prezentat atestatul, am fost și l-am prezentat plângând… Pe parcurs, am prins puteri… Dar cu toate astea, nu simțeam că eu singură fac toate lucrurile… simțeam că parcă sunt împinsă de la spate… și uite-mă azi… bucurându-mă că nu am renunțat!”, a precizat Ștefania, iubita lui Dănuț, tânărul mort în accidentul de la Lețcani.

Ștefania și Dănuț s-au cunoscut în timpul anilor de liceu

Ștefania și Dănuț Iliescu s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare și aveau planuri mari de viitor. Ștefania are 19 ani, iar Dănuț Iliescu ar fi împlinit 20 de ani în data de 26 iunie.

În ciuda vârstei fragede, se gândeau că vor petrece toată viața împreună. Pentru o vreme, cei doi tineri au învățat la același liceu, Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași, Dănuț urmând după aceea cursurile Facultății de Agronomie din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

Tânărul îi promisese că, după terminarea facultății, o va cere de soție. Toți îi vedeau pentru totdeauna împreună, însă soarta a fost crudă cu cei doi îndrăgostiți. Dănuț Iliescu și-a pierdut viața pe 30 mai 2022, în jurul orei 20:00, în urma groaznicului accident de la Lețcani. Dănuț se afla, alături de doi prieteni, într-un autoturism marca Audi A4. În jurul orei 20:00, autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă, s-a izbit de un copac, iar la scurt timp după impact, a luat foc. Cei doi pasageri au reușit să fie descarcerați, însă Dănuț, care se afla pe locul din dreapta a automobilului, a rămas prins în centura de siguranță. Astfel, nu a putut fi scos din mașină în timp util, murind carbonizat.

Ștefania, iubita tânărului carbonizat în accidentul de la Lețcani, suferă extrem de mult, postează zilnic poze cu Dănuț pe rețelele de socializare și mesaje de dragoste dedicate tânărului. Cu toate acestea, a găsit puterea să susțină examenul de Bacalaureat și chiar să obțină o notă bună.
Comentarii
 • Domnule manajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
  s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
  Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

 • Cel mai onorabil ar fi sa isi vada de treaba ,sa se inscrie la facultate sau sa si gaseasca de lucru…nu sa se agate de tragedia altuia ca sa ajunga un fel de vedeta…ca tragedia nu e a ei,e a parintilor copilului mort.Ea in max.1 ,2 ani uita ce sa intamplat dar parintii saracii nu vor uita toata viata…pacat ca lumea nu mai are bun simt si onoare in ziua de azi..ca si tuta cu accidentul din cug care si -a postat pe instagram capturi din ziare ,cu accidentul provocat…..mi e greata de caracterele infecte…

 • Ba !, ce dreacu ati fumat ? wtf? la omorit ceru pe ala ca sa ai poata trimite ajutor din cer la bacalureat ? poate o sai tina si lanterna cand in viitorul apropiat o sa doarma cu altul

 • Buna podoaba, de la 16 ani te a impins, o face si mort. Bags fundu n apa rece sa ti treaca caldurile si poate intelegi ce ar trebui sa te preocupe la anii tai.

 • Va dati seama ? ce putere sfinta si divina la Sfintul Danut ? mare putere domnule !, ba chiar cea mai mare dintre ceruri !, ca uite alte zeci de mii sau rugat la Sfintu Petru , la Maica Domnului , la Harsenie Bocka si la toti dumnezeii si iau ajutat o plua !, basca ca simtea gagica cum e ininsa pe la spate

 • Pai si normal so inpinga cineva cumva pe la spate !, la 19 ani pe multe le maninca groaznic pasarica si vor sa se simta inpinse cu orice pret

 • Dao in kkat ca devine penibila deacuma !, poate tot din cer o inpinge cineva sa asi bage lingura in gura, sa se stearga bine la cur la wc si sa traga apa corespunzator

 • Pacat ca nu postați și comentariile pozitive, de incurajare, ci numai pe cele grotești și marlanesti. Ăștia, și pe Dumnezeu sunt în stare sa-l improaste cu noroi

 • Fetițo, usurel. Când te va zdruncina unul bine,sa tremuri toată, un bărbat nu un copil de lapte, o sa uiți tot. Garantez.

Adauga un comentariu