Sport

Alertă la Dinamo. Cine este jucătorul depistat pozitiv cu coronavirus și unde a fost infectat. Oficialii echipei i-au testat și pe ceilalți jucători din lot

Publicat: 26 mart. 2021
Ante Puljic
Jucătorii lui Dinamo supuși unui set de teste pentru depistarea noului coronavirus după ce Ante Puljic a fost testat pozitiv cu COVID-19

Imediat după meciul pierdut de Dinamo, la finalul săptămânii trecute, scor 0-1, în deplasarea de la Poli Iași, Gheorghe Mulțescu le-a oferit câteva zile libere jucătorilor săi. De mini-vacanța primită de la antrenor a profitat din plin și Ante Puljic. Fundașul central a plecat în Croația, însă, la întoarcerea din țara sa natală, a avut parte de o surpriză neplăcută. Fotbalistul de 33 de ani a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a fost oprit la ieșirea din Croația.

Deși n-au intrat în contact cu Ante Puljic după ce acesta a contractat virusul, jucătorii lui Dinamo au fost și ei supuși, joi dimineață, la baza sportivă de la Săftica, unui set de teste pentru depistarea noului coronavirus. Cum în această săptămână baza de pregătire a fost vizitată în nenumărate rânduri de mai mulți reprezentanți ai grupării DDB, oficialii echipei se tem acum, după testul pozitiv primit de Puljic, de o posibilă infectare cu COVID-19 a altor jucători din lot.
De altfel, în urma rezultatelor primite la testele efectuate joi, se va decide și soarta meciului amical pe care Dinamo urmează să îl dispute, sâmbătă, cu Dinamo Kiev.

Adauga un comentariu