Cultural

Alex Ashraf a reacționat imediat, după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima declarație a bărbatului

Publicat: 27 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Ashraf a reacționat imediat după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima declarație a bărbatului
Alex Ashraf a reacționat într-un mod neașteptat după anunțul divorțului în spațiul public

Alex Ashraf a reacționat imediat după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul venit la un deceniu petrecut împreună. În lumea showbiz-ului românesc, toamna a adus un alt divorț notabil. Cuplul format din Oana Zăvoranu și Alex Ash au decis să se despartă, după multe speculații cu privire la o posibilă ruptură.

Cuplul s-a căsătorit în anul 2016 și de atunci au avut o relație tumultuoasă, cu multe momente bune și rele, dar întotdeauna au afirmat că dragostea lor este mai puternică decât orice altceva.

Alex Ashraf a reacționat imediat, după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul

Cu toate acestea, se pare că dragostea nu a fost suficientă pentru ei, așa că acum au ales să meargă pe drumuri separate. Oana Zăvoranu a fost cea care a confirmat despărțirea lor. În timp ce, de ceaaltă parte, discreția continuă să fie cuvântul cheie. Contactat telefonic după ce Oana Zăvoranu a declarat că este o femeie singură și disponibilă, Alex Ashraf a fost concis și direct în declarații.

La început, fostul soț al brunetei a afirmat că nu știe despre ce vorbește presa în legătură cu declarațiile actriței, dar ulterior, a recunoscut că nu dorește să facă comentarii despre viața sa personală. Mai mult decât atât, pentru a încheia dialogul cu reporterul. Alex Ashraf s-a scuzat că este la volan și că nu poate auzi clar ce spune persoana de la celălalt capăt la telefon, apoi a închis brusc.

”Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui”, a zis Alex Ashraf, conform Spynews.

La finalul lunii iulie, a existat un scandal între amanta lui Alex Asharaf și soția sa, Oana Zăvoranu, care s-a terminat cu intervenția poliției și o amendă de 2.300 de lei. La vremea aceea, bruneta susținea, tare și clar, că nu are probleme în căsnicie. Se declara fericită, după 10 ani alături de bărbatul iubit:

„Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”, declara la acea vreme Oana Zăvoranu.

Alex Ashraf s-ar fi mutat deja cu noua iubită

De asemenea, se pare că de când nu mai este într-o relație cu Oana Zăvoranu și, conform sursei menționate anterior, s-a mutat deja cu noua sa iubită, Alex Ashraf a luat o decizie controversată.

Fostul soț al „Queridei” a ales să renunțe și la viața sa socială, deoarece la o simplă căutare a contului său de Instagram se poate observa că acesta nu mai există. Asta înseamnă că odată cu încheierea relației romantice, Alex încearcă să evite comentariile răutăcioase ale oamenilor.

Alex Ashraf a reacționat într-un mod neașteptat după anunțul divorțului în spațiul public.

Adauga un comentariu