Cancan

Alex Bodi, în lacrimi pe rețelele de socializare! Fiica lui cea mică, Selena, a fost operată

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Bodi în lacrimi pe rețelele de socializare Fiica lui cea mică Selena a fost operată
Fiica lui Alex Bodi a trecut recent printr-o operatie

Alex Bodi a trecut prin momente dificile. Afaceristul a început să plângă, după ce fiica lui a trecut printr-o operație, de curând. Ce declarații a făcut Iulia Sălăgean, fosta iubită a lui Alex, despre implicarea lui în această situație.

Alex Bodi, în lacrimi pe rețelele de socializare

Alex Bodi (38 de ani) a trecut prin clipe grele, în ultimele zile. Fiica cea mică a afaceristului a fost operată de polipi, iar acesta a făcut câteva declarații cu privire la starea de sănătate a Selenei. Mama acesteia, Iulia Sălăgean a făcut și ea câteva declarații emoționante despre implicarea lui Alex în viața fetiței.

Fosta iubită a lui Alex Bodi a spus că cei doi au rămas în relații bune pentru binele copilului lor și Alex a fost mereu alături de fetiță, indiferent de situație, chiar dacă s-au mai spus lucruri rele despre modul în care afaceristul a fost judecat ca fiind un părinte neglijabil.

„Au fost momente când multă lume a judecat legătura mea și a lui Alex Bodi, de a fi părinți. Dacă această legătură nu era armonioasă pentru Selena, atunci nu putea fi alături de ea, în momente ca astea. Tatăl oferă siguranță și protecție în viața unei fetițe”, a declarat pe rețelele de socializare Iulia.

Selena, fiica cea mică a lui Alex Bodi, a fost operată

Alex Bodi a fost cu Selena la medic, apoi Iulia a postat un alt mesaj în care a spus că este mândră că Alex este un tată care se implică și se preocupă de fetița lor.

„Este prezent în viața Selenei pentru că este foarte important pentru ea prezența lui. Viețile noastre private sunt viețile noastre private, însă viața de părinți este comună.

Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii, prin proprii lor copii: nu mai faceți asta! Că nu le faceți rău bărbaților. Le faceți rău propriilor voștri copii!”, a mai declarat aceasta, pe contul de Instagram, alături de o fotografie în care Alex este surprins cum plânge.

Bodi a spus că, acum, fetița este bine și că îi este alături Selenei indiferent de situație, pentru că este datoria lui.

„A făcut o operație de polipi. E normal să îi fiu alături. Copiii sunt prioritatea mea, orice părinte își dă totul pentru copii, cel puțin eu sunt așa. Bănuiesc că majoritatea care au copii se dedică și fac sacrificii.

Acum e bine Selena, îi mulțumesc lui Dumnezeu. E ok, și-a revenit, acum e totul în regulă”, a declarat afaceristul, pentru wowbiz.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost căsătoriți

Ajuns la vârsta de 37 de ani, Alex Bodi a trecut prin două mariaje. Prima căsătorie a fost alături de Iulia de unde are și o fetiță pe nume Selena.

A doua căsătorie a milionarului a fost cu Bianca Drăgușanu, cu care s-a cununat civil în anul 2019. Din păcate niciuna din cele doua mariaje nu au fost de durată.

Vedeta a divorțat de afaceristul din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. După ce s-au separat oficial, ei s-au împăcat, însă… relația s-a destrămat din nou și, la fel ca în trecut, el s-ar fi întors în brațele afaceristei Daria Radionova.

Adauga un comentariu