Cancan ultimă oră

Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat! Ce se întâmplă între cei doi

Publicat: 27 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat Ce se întâmplă între cei doi
Alex Bodi și rusoaica Daria Radionova formează din nou un cuplu

Alex Bodi și rusoaica Daria Radionova formează din nou un cuplu, deși cei doi s-au despărțit cu mare tamtam în vară. Se pare că lucrurie s-au așezat pe făgașul cel bun, iar Daria a reușit să îi recâștige inima afaceristului român. Dovada stă în postările de pe rețelele sociale.

Daria Radionova și Alex Bodi se iubesc din nou și își mai dau o șansă

Cu puțin timp în urmă cei doi au făst văzuți împreună la Londra, într-un restaurant foarte select unde se intră numai pe baza unui card de membru. Daria și Bodi au luat masa împreună și au părut foarte fericiți unul lângă celălalt.

Alex Bodi a declarat că nu este posibil să mai existe o relație de iubire între ei, dar rusoaica nu a exclus această posibilitate.

“Prefer să nu comentez nimic despre întâlnirea noastră. Este mai bine așa. Știu că este un om bun. Mai departe, depinde ce vrea Dumnezeu. Vom vedea”, declara Daria Radionova.

Iată că lucrurile s-au schimbat rapid pentru că cei doi îndrăgostiți au fost văzuți cu o seară în urmă la București, unde au luat masa și s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt. Dovadă stau postările Dariei de pe rețelele sociale.  Alex Bodi și Daria Radionova sunt cu zâmbetul pe buze, iar la un moment dat afaceristul o ține de mână și o sărută pe rusoaică pe frunte. Aceasta ar putea fi dovada că ei doi formează din nou un cuplu, sau cel puțin vor să își mai dea o șansă.

Vă reamintim că înainte să se despartă, Alex Bodi avea planuri mari cu iubita sa rusoaică. El voia să își rezolve probleme cu legea și apoi să se căsătorească.

“Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat Alex Bodi.

Adauga un comentariu