Cancan

Alex Trebek a murit. Mesajul impresionant al lui Dan Negru

Publicat: 10 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Trebek a murit. Mesajul impresionant al lui Dan Negru
Prezentatorul tv Alex Trebek a murit. Dan Negru a transmis un mesaj impresionant

Prezentatorul tv Alex Trebek a murit. Dan Negru a transmis un mesaj impresionant pentru cel care a fost sursa lui de inspirație în multe momente. Anunţul decesului a fost făcut de toate televiziunile din SUA.

Alex Trebek, gazda de lungă durată a emisiunii americane de teste Jeopardy !, a murit la vârsta de 80 de ani.

Alex Trebek a murit

Dan Negru i-a adus un omagiu prezentatorului emisiunii ”Jeopardy”, Alex Trebek.

„A murit omul pe care l-am imitat adeseori.

America a avut ieri un breaking news peste cel cu Biden: moartea lui Alex Trebek, cel mai popular prezentator de game-quiz din lume.

A intrat în Cartea Recordurilor ca fiind prezentatorul cu cele mai multe episoade de quizz prezentate : 8200 de episoade!

Din 1984 până anul ăsta !

„A murit liniștit, în casa lui, lângă familie” au anuțat ieri televiziunile americane.”,a scis Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Cine a fost Alex Trebek

Celebrul prezentator Alex Trebek a murit la 80 de ani. Un cont Twitter a declarat duminică că „a decedat pașnic acasă” înconjurat de familie și prieteni. Domnul Trebek găzduise Jeopardy! din 1984 și primise numeroase premii și onoruri pentru munca sa. Producător Jeopardy !, Sony Pictures, a condus tributele „legendei”, scriind într-o declarație:

„Timp de 37 de ani uimitori, Alex Trebek a fost acea voce reconfortantă, acel moment de evadare și divertisment la sfârșitul unei zile lungi și grele pentru milioane de oameni din întreaga lume „.

Cunoscut pentru inteligența și carisma să aparte, prezentatorul canadian-american a devenit emblema Jeopardy! pe parcursul celor trei decenii ale sale în spectacol, transformându-l într-un hit de rating.

Gigi Proietti a murit. Dan Negru a anunțat tragedia

În postarea sa de pe contul personal de pe o rețea de socializare, Dan Negru a anunțat faptul că actorul italian Gigi Proietti a murit. Mai mult prezentatorul a făcut și o propunere neașteptată pentru cei de la PRO TV.

„A murit azi dimineața unul dintre cei mai mari actori de comedie tv din Italia, Gigi Proietti. La noi, umorul în televiziunea de după revoluție a avut doar trei fenomene, că audiență tv : Divertis ( lansați în tv de TVR și apoi luați de A1) Vacanţa Mare și Las Fierbinți, ambele PROTV. Dacă aș fi în locul ălora din Pro, l-aș aduce pe Garcea că personaj în Las Fierbinți. Ar fi un bun spinof pentru ambele branduri.

Despre asta era Gigi Proietti: era omul isteț care știa să construiască branduri de umor în tv… ”

Marele actor Gigi Proietti a murit pe 2 octombrie, în ziua în care ar fi împlinit 80 de ani. Pe numele său real Luigi Proietti, s-a născut la Roma, în ziua de 2 noiembrie 1940.

A fost actor, comediant, stand-up comediant, actor vocal, gazdă TV, regizor, cântăreț, director artistic și profesor. A făcut parte din acel cerc de artiști instruiți în teatru, domeniu în care s-a bucurat de un succes considerabil încă de la începutul anilor 1960.

Cunoscut pentru talentele sale de povestitor, a fost considerat unul dintre cei mai mari exponenți din istoria teatrului italian; în 1963, grație lui Giancarlo Cobelli, a debutat în Can Can of the Italians, urmând apoi o carieră de teatru, cinema și televiziune, de invidiat.

Foarte rezervat în privința vieții sale private, din 1967 până la moartea să a fost căsătorit cu Sagitta Alter, fost ghid turistic suedez, cu care a avut două fiice: Susanna și Carlotta, de asemenea actrițe. Din punct de vedere politic, el s-a declarat de centru-stânga, mențînând în același timp independența față de partide. La 30 septembrie 2013 a primit cetățenia onorifică a orașului Viterbo.

Adauga un comentariu