Cancan

Alex Velea, despre Andra. Ce a putut să spună cântărețul despre soția lui Cătălin Măruță

Publicat: 22 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Velea despre Andra. Ce a putut să spună cântărețul despre soția lui Cătălin Măruță
Alex Velea a avut doar cuvinte de lauda la adresa Andrei

Alex Velea a vorbit despre Andra cu toate că se află în plin scandal cu Cătălin Măruță. Cântărețul încă are replici acide la adresa prezentatorului de PRO TV, însă atunci când vine vorba de soția acestuia are numai cuvinte de laudă.

Velea nu poate ierta faptul că Măruță i-a atacat familia pentru rating.

Ce spune Alex Velea despre Andra

Alex Velea a declarat că nimeni nu îi poate contesta calitățile vocale Andrei și munca pe care a depusă de-a lungul anilor. Artistul regretă faptul că acum nu mai poate colabora pe plan muzical cu Andra din cauza situației în care se află cu Măruță.

„Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot. Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie.”, a declarat Alex Velea, pentru fanatik.ro.

Tatăl artistei își dorește o colaborare cu Alex Velea

Mihai Alexandru, tatăl Andrei, este în asentimentul lui Alex Velea. Bărbatul a declarat că fiica lui nu are nicio treabă cu conflictul în care este implicat Cătălin Măruță și nu exclude pe viitor o colaborare între Andra și Alex Velea.

„O spun, la modul serios, și ca manager, dar și ca tată al Andrei. Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile. Eu mi-am crescut copiii să fie artiști, și asta și sunt, au cariere serioase în spate. Și asta fără să se implice în tot felul de discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor.

Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia. S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevărat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus. Ei sunt artiști, nu au de ce să fie supărați unul pe celălalt. Iar eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect, îi iubesc, am colaborat excelent de fiecare dată când a trebuit cu ei”, a declarat tatăl Andrei, pentru sursa citată.

Ce studii și câte clase are, de fapt, Alex Velea

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-bizz-ul românesc, în ciuda diferenței de înălțime dintre cei doi. În plus, el are o relație foarte bună și cu mama Antoniei, care se topește după nepoții ei.

Artistul s-a orientat spre muzică încă din vremea liceului și a crezut în visul său, iar acum culege roadele. Inițial însă, el a ales această cale înainte de orice, iar asta i-a speriat pe părinții săi în primii ani.

Din cauză că nu a mai acordat atât de multă importanță școlii, acesta chiar a rămas repetent. Cu toate acestea, Alex Velea s-a mobilizat și a reușit să termine liceul, ba chiar chiar a urmat și studii superioare, obținând și o diplomă de licență.

Adauga un comentariu