Cancan ultimă oră

Cele mai picante detalii despre Antonia: vârstă, înălțime, biografie, Instagram, copiii

Publicat: 10 mai 2021

Antoniei pare să îi meargă perfect anul acesta, în ciuda pandemiei. Artista, care are vârsta de 32 de ani, arată perfect după trei nașteri, asta deoarece face mult sport și mănâncă sănătos.

Pe plan muzical, Antonia dat lovitura anul acesta cu piesa „Îmi placi tu“. Pe plan amoros, lcururile par a merge perfect alături de iubitul ei, Alex Velea, cu care are doi băieți frumoși.

Anotnia și Alex Velea sunt zilele acestea într-o vacanță în Insulele Maldive, unde cei doi se distrează de minune. Antonia nu a uitat nici de fanii ei, pe care i-a delectat zilele acestea cu niște imagini incendiare, cu ea în costum de baie.

Antonia și Alex Velea

Cele mai picante detalii despre Antonia: vârstă, înălțime, biografie

Antonia Clara Iacobescu sau Antonia, așa cum o cunoaște toată lumea, s-a născut pe 12 aprilie 1989, la București. Când era bebeluș, părinții Antoniei au divorțat, iar mama ei s-a căsătorit cu Mihai Iacobescu.

Artista, în vârstă acum de 32 de ani, a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii, de la vârsta de 5 ani. Antonia, care are 1,78 înălțime, cu aproape 10 centimetri mai mult decât Alex Velea, a trăit în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul de muzică și a intrat și în lumea modelling-ului. De-a lungul timpului, frumoasa brunetă a colaborat cu agenții mari din America, precum Lenz sau Ford Models.

După ce a împlinit 18 ani, Antonia a fost expulzată si s-a întors cu familia în România, unde a scos prima piesă, alături de Tom Boxer, „Roses on Fire”.

Împreună cu Tom Boxer a mai scos hit-urile „Morena”, „Shake it Mamma” și „Hit’em up girl”.

În 2010, Antonia a născut-o pe Maya Rosaria Castellano, tatăl acesteia fiind Vincenzo Castellano. Anul următor, a revenit cu piesa „Marionette”, scrisă de DJ-ul olandez Afrojack și cu „Pleacă“, unde a acântat alături de trupa Vunk.

În 2015, cântăreața a dat lovitura cu piesele „Chica Loca“ și „Dream About My Face“. Din 2016, a renunțat la colaborarea cu Roton Music și a început să lcureze cu casa de discuri Global Records, unde a scos hit-urile „El Amor” (feat. Micke – 2017), „Tango” (2018), „Trika Trika” (2019), „Como ay” (2020) și „Îmi placi tu“ (2021).

Antonia cu Alex Velea și copiii

Antonia și Alex Velea, o iubire fierbinte

Antonia și Alex Vlea s-au cunoscut din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui 2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano.

În 2014, Antonia l-a născut pe Dominic, fiul cel mic al Alex Velea, iar după alți doi ani l-a născut pe Akim Velea.

Anul trecut, la 7 ani de la separarea de Vincenzo Castellano, Antonia a obținut actele de divorț, dupa o îndelungată luptă juridică în care a fost implicată și fiica celor doi, Maya.

Cât priveșter nunta cu Alex Velea, Antonia a spus că tot ceea ce își dorește este să fie fericiți împreună, alături de cei doi băieți ai lor.

Antonia în costum de baie

Antonia, pe Instagram

Periodic, focoasa artistă postează pe pagina ei de Instagram imagini care de care mai fierbinți cu ea. Fiind plecată acum în Maldive, cu Alex velea, pe lângă mai multe instantanee cu ea și cu iubitul ei, Antonia a postat pe rețeaua de socializare mai multe poze extrem de „fierbinți“ cu ea, într-un costum de baie tricotat, care lasă la vedere trupul ei de zeiță.

Imaginile nu au rămas fără reacții, ci au reușit să adune nenumărate comentarii și peste 123.000 de like-uri.

Când a ajuns în Maldive, Antonia a postat pe Instagram o fotografie în care apare stând lângă un avion de mici dimensiuni și pe care scrie Maldivian Airways.

Delia, când a văzut postarea Antoniei, i-a comentat acesteia. ”Vin după tn”, i-a scris Delia colegei sale de breaslă, Antonia.

Inițial, Alex Velea și Antonia au păstrat secretul și nu a dezvăluit nimic fanilor, însă când au ajuns acolo au început să posteze fotografii. Cei doi cântăreți au făcut și un live pe Instagram serile trecute, direct din aeroport.

Antonia sexy

Adauga un comentariu