Cancan ultimă oră

Alexandra Stan a recunoscut că suferă de o boală autoimună fără leac

Publicat: 24 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Stan a recunoscut că suferă de o boală autoimună fără leac
Alexandra Stan a recunoscut că suferă de o boală autoimună fără leac

Alexandra Stan a recunoscut că suferă de o boală autoimună fără leac. Vedeta a povestit că a fost la foarte mulți doctori și că această afecțiune este extrem de toxică pentru viața ei.

Cu toate astea, vedeta s-a dus la medic și a sfătuit-o să elimine partea negativă din viața ei, de la alimente la relații, întâmplări, sau circumstanțe care erau toxice pentru ea.

„Doctorul mi-a spus că depunerile pe care le aveam eu de calcitonină, care este un hormon, sunt foarte rare, că de obicei apar doar în cazul unui cancer. Am zis: „Ok, bun, eu nu fac cancer! În momentul ăsta tai tot ce e negativ și toxic în viața mea!”, a povestit Alexandra Stan.

Artista s-a confruntat și cu un divorț

Artista s-a confruntat și cu un divorț crunt. Ea s-a despărțit de soțul ei după doar trei luni de la căsătorie. Motivul despărțirii atât de rapide a fost faptul că se certau foarte des.

„Momentul în care mi-am dat seama că nu e ok cu el, asta era înainte să aflu de boală, a fost când ne-am întors de la Mănăstirea Nechit. (…) Când am ieșit pe ușa mănăstirii el a început să facă niște crize foarte nasoale. (…) Nu știu exact de ce avea nevoie. Avea și el niște probleme”, a completat Alexandra Stan.

Momente cumplite pentru Alexandra Stan

Alexandra Stan a mărturisit că problemele de sănătate au apărut după ce a fost la Survivor România.

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii”, a mai declarant Alexandra Stan în podcastul lui Mihai Morar, potrivit viva.ro.

Adauga un comentariu