Cancan

Alexandra Ungureanu nu a avut noroc în dragoste pâna la vârsta de 40 ani! Cu cine se iubește artista?

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Ungureanu nu a avut noroc în dragoste pâna la vârsta de 40 ani Cu cine se iubește artista
Alexandra Ungureanu a ajuns la vârsta marilor împliniri

Alexandra Ungureanu nu a avut parte de noroc în dragoste pâna la vârsta de 40 ani. Cu toate că a fost cerută de două ori în căsătorie, se pare că artista nu a ajuns în fața altarului. Mai mult de atât, vedeta a trecut de curând și printr-o relație toxică ce a durat doi ani.

Cu toate acestea, se pare că soarele a răsărit și pe strada sa. Cântăreața a fost surprinsă în public cu un bărbat celebru, în timp ce se sărutau.

Alexandra Ungureanu nu a avut noroc în dragoste pâna la vârsta de 40 ani!

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe. Aceasta se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, însă pe plan personal nu a avut noroc în dragoste. Pâna la vârsta de 40 ani, artista nu și-a găsit un partener care să îi fie alături. Mai mult de atât, vedeta a povestit că nu a avut parte de un iubit nici în perioada liceului. Cu toate că îi plăcuse de cineva, Alexandra Ungureanu a precizat că pe atunci se axa pe carieră și pe învățat. Artista a mai spus că era o fire timidă, introvertită și se izola din teama de a nu fi respinsă. 

„Eu eram intimidată prin felul meu de a fi, am semănat mult cu tata, introvertită, timidă, antisocială, mă izolam de teama de a nu fi respinsă, nu semănam deloc cu mama. Mama mă trimitea la discotecă și nu mă duceam. Eu mă simțeam rățușca cea urâtă, muzica m-a ajutat să mă transform. În adolescență era speriată de bombe, leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine.”, a declarat Alexandra Ungureanu. 

Cu toate acestea, se pare că vedeta a fost cerută în căsătorie de două ori, dar din păcate împrejurările au făcut să nu ajungă în fața altarului. Artista a precizat faptul că după despărțire nu au existat drame majore. Mai mult de atât, cântăreața a spus că a fost: „cumva o forțare a unei context care nu prea funcționa, așa  că nu aveam cum să ajungem la un final fericit”. Printre vedetele ce nu au avut noroc în dragoste se numără și Ana Morodan ce a fost surprinsă în ipostaze nud pe rețelele de socializare.

Cine este noul iubit al cântăreței?

Totuși, se pare că vedetei i-a surâs norocul, iar în viața sa a apărut un nou iubit. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, sărutându-se în public. Noul partener al Alexandrei Ungureanu este o persoană publică, este artist și realizatorul podcast-ului „Aproximativ discuții”. Cu toate că fosta concurentă de la „Asia Express” spunea că nu are noroc să își găsească un partener așa cum își dorește ea, poate că Gojira va fi alesul. Relația celor doi este la început, motiv pentru care nu au dorit să se expună pe rețelele de socializare. 

În luna iulie declara că este singură și că ultima sa relație a fost una toxică. Timp de doi ani, se pare că artista se tot împăca și se despărțea de fostul partener. Aceasta a precizat că nu puteau fi împreună, dar nici unul fără celălalt nu puteau sta. 

„Ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze, adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul. Eram făcuți să funcționăm împreună pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta”, a declarat vedeta în urmă cu câteva luni.

Alexandra Ungureanu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta este fericită atât pe plan profesional, cât și personal. Cântăreața și-a găsit în cele din urmă bărbatul visurilor sale. O actriță celebră ce nu și-a găsit încă marea dragoste este și Monica Bârlădeanu ce a dorit să se retragă din showbiz din cauza unei dezamăgiri. 

Adauga un comentariu