Cancan ultimă oră

Alexandru Arșinel, de urgență la spital. Cum se simte acum marele actor

Publicat: 04 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Arșinel de urgență la spital. Cum se simte acum marele actor
Actorul Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj

Celebrul actor Alexandru Arșinel este cunoscut pentru problemele sale numeroase. Vârsta a început să-și spună cuvântul în cazul marelui maestru și, după ce o perioadă bună s-a luptat cu nemiloasa boală a momentului, acum au apărut și alte complicații. Arșinel a ajuns din nou de urgență la spital.

Alexandru Arșinel este din nou bolnav

Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă a vieții extrem de grea. În ultima perioadă a avut mai multe probleme de sănătate și, după infecția cu nemilosul virus, lucrurile s-au agravat și mai tare. Au apărut complicații și starea lui de sănătate s-a agravat.

Alexandru Arșinel a anunțat că de ceva timp parcă este sleit de puteri și nu mai are deloc o stare fizică bună. Nu-și mai poate face deloc treburile, pentru că simte că nu mai este în stare să facă efort. Deși a mers la medici, parcă nimeni nu dă de cap acestei probleme grave și nu reușesc să găsească o soluție.

Alexandru Arșinel a ajuns deja la mai mulți doctori, dar refuză să vorbească prea mult despre acest subiect destul de sensibil pentru el, având în vedere că a ajuns la o vârstă la care ar trebui să aibă liniște, dar problemele nu îi dau deloc pace.

Arșinel, complicații după transplantul de rinichi

Actorul Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj. Maestrul se poate considera un norocos, pentru că a fost operat chiar în ziua în care s-a înscris pe lista de așteptare, lucru ce i-a nemulțumit pe mulți atunci.

În luna mai, când ce s-a externat după vindecarea de boala grea a momentului, Arșinel a anunțat că a rămas cu sechele mari, care se vor resimți și în timp. Din cauza faptului că a suferit transplantul în urmă cu mai mulți ani, imunitatea lui a fost afectată grav și a scăzut, devenind, astfel, mult mai sensibil. Din acest motiv, infecția l-a lovit foarte puternic și a avut nevoie de internări repetate pentru a se simți mai bine.

‘Trăiești tot timpul cu o suspiciune… dar sper să nu se întâmple nimic rău. Eu am avut o situație mai dificilă pentru că a trebuit să întâmpin virusul cu imunitatea scăzută din cauza transplantului de rinichi. Astfel, tratamentul pe care îl iau în acest sens face să îmi scadă imunitatea, rezistența și iau zilnic medicamente imunosupresoare de opt ani,’ a declarat Alexandru Arșinel.

 

Adauga un comentariu